Ariana Grande se nalazi u krugu najpopolarnijih mladih zvezda trenutno, a to sa sobom donosi i neka lepa dešavanja. Jedno od njih je njena saradnja sa brendom Givenchy.

Ona je u novoj kampanji brenda Givenchy, a mnogi su primetili da veoma liči na Audrey Hepburn. Ta činjenica je digla ogromnu prašinu, a koju reš imao je da doda i sin Audrey Hepburn, koji daje punu podršku Ari, ali misli da bi trebala da otpusti svoju ekipu!

Ariana Grande reklamira Givenchy u stilu Audrey Hepburn

Ariana Grande reklamira Givenchy u stilu Audrey Hepburn

Audreyn sin, Sean, je reako za TMZ kako je veoma srećan što Ariana sarađuje sa takvim brendom i što liči na Audrey zbog počasti njegovoj majci, ali je zbunjen što Arin tim nije bio originalniji u ovom poduhvatu. Sean kaže kako bi, kad bi mogao, otpustio Arianin tim, koji nije učinio ništa novo i neobično, sem toga da bude veoma slična Audrey.

Ukoliko vam nije poznato, ovaj luksuzni francuski brend angažovao je Arinu Grande za novo lice svoje jesen/zima 2019/2020 kolekcije, koja će biti predstavljena u julu ove godine. Takođe, ovaj brend je u petak objavio video na kojem Ariana pozira u crnoj haljini, veoma sličnoj onoj koju je Audrey nosila u legendarnom filmu “Breakfast at Tiffany’s”.

Priredila: Arijana Đokić

Foto: Instagram i Twitter