Argentinka Martina Stoessel je prekinula tišinu i potpuno se otvorila i progovorila o odnosima sa Sebastianom Yatrom. Odreagovala je na sve dosadašnje glasine, i konačno smo saznali šta se zapravo dešava u njihovim životima.

„Život nas je spojio. Još pre tri godine zajedno smo pevali špansku verziju pesme ‘Got me started’. ”- rekla je umetnica i navela da je to samo divno prijateljstvo, ali, nije isključila opciju da se u budućnosti nešto dogodi: „Nikad se ne zna. Ja sam uvek otvorena za ljubav i uvek sam bila takva, tokom celog života. Previše ga volim, ali da bi se stvorila veza, i još više sa životom koji oboje imamo, to je kao da nam je potrebno vreme, prvo za nas. Ne znam, ali ne isključujem opciju da se nekada nešto više između nas dogodi.”

Takođe, iako je to bilo pre par meseci, i dalje je poljubac Tini i Yatre aktuelna tema u celom svetu, a Tini nam je prokomentarisala i to.  Kako ona kaže, sve se desilo neplanirano i spontano.

Tini progovorila o odnosima sa Sebastianom Yatrom

Tini progovorila o odnosima sa Sebastianom Yatrom

„Pogledala sam ga u oči i usne i pomislila „Oh, to će se dogoditi, dogodiće se“ i dogodio se poljubac baš u tom trenutku. Ako pogledate moje lice tada, videćete da sam bila nervozna i da nisam znala šta radim, ali sam se opustila. On je predivan i previše ga volim.” – ističe Martina.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram