Želiš analizu kože lica koja je personalizovana? Svakodnevno koristiš aplikacije na telefonu?

Brend La Roche-Posay, u saradnji sa stručnim dermatolozima, osmislio je inovativnu Effaclar Spotscan aplikaciju, koja svakom korisniku obezbeđuje detaljnu analizu i savete za negu kože lica. :)

Na čemu je zasnovana Effaclar Spotscan aplikacija i kome je namenjena?

Njen algoritam se zasniva na preko 6.000 fotografija muškaraca i žena sa različitim tipovima kože.

Uz pomoć inovativne tehnologije – veštačke inteligencije, omogućeno je da se na osnovu algoritma stvorenog na temelju fotografija odredi stepen izraženosti nepravilnosti na koži lica. Nakon selfija koji se pravi putem aplikacije, analizira se lice i algoritam definiše stepen izraženosti nepravilnosti.

Cilj aplikacije je da omogući korisniku svakodnevnu, detaljanu analizu kože kako bi mogao da uvidi da li je potrebno da se obrati dermatologu ili na koži ima blage mepravilnosti, koje će pravilnom negom kože lica korigovati. Takođe, razvijena ideja namenjena je korisnicima najrazličitijih tipova kože – bilo da imaš tek poneku bubuljicu ili veću nelagodnost sa aknama, analiza će biti temeljna, a aplikacija izuzetno korisna.

Kako tačno funkcioniše proces analize kože lica?

Kada izguglaš rs.spotscan.com, kao rezultat dobićeš pristup La Roche-Posay aplikaciji. Nakon što pročitaš uputstvo, u glavnom meniju možeš pronaći opciju za skeniranje. Kada ti se otvori novi prozor, treba da uslikaš tri selfija prema uputstvima na ekranu.

Po završetku zadatka – za samo par sekundi, kao rezultat dobićeš analizu stepena nepravilnosti tvoje kože lica, savete za korigovanje, ali i preporuku konkretnih La Roche-Posay proizvoda, koji uz preporučeno korišćenje umanjuju nepravilnosti kože.

La Roche-Posay Effaclar gel, tonik i Serozinc

La Roche-Posay Effaclar gel, tonik i Serozinc

Potom, navedene proizvode sa liste možeš naručiti putem interneta na kućnu adresu ili pronaći obližnje prodajno mesto gde ih možeš potražiti.

Koje su dodatne beneficije korišćenja Effaclar Spotscan aplikacije?

Nakon prve analize, svi podaci ostaju sačuvani! :)

Iz tog razloga, svaki put kada ponovo otvoriš aplikaciju, možeš da uradiš novu analizu i nju uporediš sa svim prethodnim rezultatima.

Svakako, ova odlična prednost aplikacije, poslužiće ti kao dodatan podstrek da ne odustaneš od novonastale La Roche-Posay rutine, kao i da analitički ispratiš njene beneficije.

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) i Effaclar Duo (+) SPF 30

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) i Effaclar Duo (+) SPF 30

Konačni utisak o Effaclar Spotscan inovativnom rešenju za analizu kože

Nezavisno od vrste nepravilnosti na licu ili uzrasta, aplikacija o kojoj je reč nesumnjivo ti može pružiti odličnu analizu koju vrlo jednostavno i neograničen broj puta možeš dobiti u toplini svog doma.

Takođe, sem što je aplikacija itekako efikasna, ona je i potpuno besplatna! Jedina neophodna ulaganja potrebna su prilikom kupovine preporučenih proizvoda, koji se pojavljuju u dnu ekrana nakon obavljenog skeniranja lica. :)

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) Unifiant Light i Medium

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) Unifiant Light i Medium

Pored toga, inovativni pristup kroz poduhvat veštačke inteligencije je na zavidnom nivou. Uz ovaj ultimativni tehnički poduhvat XXI veka, razvijanje La Roche-Posay “inteligentnog“ algoritma svima će omogućiti zavidne rezultate, za kratko vreme.

Autor teksta Milica Stanojević

Foto: La Roche-Posay press