Zdravo svima, opet ja, Nina. Danas vam pišem o top 10 pevačica čije pesme biste svi trebali da poslušate!

Ukoliko želite da uradim istu stvar da pevačima, pišite na profil @janethevirginsrb, pošto sam privremeno ugasila @mmfocus. Hajde da krenemo!

  1. Camila Cabello

Camila Cabello je pevačica koja dolazi iz Kube. Ne samo što peva poznate pesme kao što su „Never Be The Same”, „Bad Things”, „Crying in The Club”, „Havana” već je i tekstopisac.

  1. Taylor Swift

Ova pevačica, veoma poznata u svetu, dolazi iz Pennsylvanije. Njene poznate pesme koje ste verovatno svi čuli su „Shake It Off”, „Bad Blood” , „Look What You Made me Do”, „Blank Space”…

  1. Rihanna

Rihanna je jedna od boljih pevačica u svetu, i ona dolazi sa Barbadosa. „Diamonds”, „Umbrella”, „Work” i „For Five Seconds” su po meni njene najbolje pesme!

  1. Beyonce

Nakon Rihanne, tu je još jedna super zvezda,  Beyonce! Ista pevačica rođena je u Texasu. Izradila je jedne od poznatijih pesama današnjice; „Halo”, „Single Ladies”, „Run The World” , i pesmu „Beautiful Liar” koju je pevala u duetu sa Shakirom.

  1. Shakira

Kada smo već kod Shakire, koja je rođena u Kolumbiji, ona je sakupila milione i milione pregleda na njenoj najpoznatijoj pesmi „Waka Waka”. Pored te pesme, ona peva i „Chantaje”, „Loca”, „Hips Don’t Lie” , „Me Enamore”.

  1. Nicki Minaj

Znam da nije pevačica , već reperka , ali se to sada računa! Nicki je poreklom Španjolka, ali repuje na engleskom! Njene jako poznate pesme su; „Alarm”, „Starshipsv, „Bang Bang”, „Superbassv, „Anaconda” itd…

  1. Cardi B

Osoba koja je u svađi sa Nicki, poznata reperka Cardi B , koja peva „Girls Like You”, „I Like It”, „Bodak Yellow”, „Please Me” i mnoge druge. A da rođena je u Americi, preciznije u New Yorku!

  1. Selena Gomez

Selena, pevačica koja ima 150 miliona pratioca na Instagramu, poreklom je iz Texasa. Jako, jako je poznata, a pogotovo u zadnje vreme. Selena je snimila dosta pesama. Međa njima su „Wolves”, „Hands To Myself”, „Same Old Love”, „Kill’ Em With Kidness”, „Fetish” i još mnogo pesama…

  1. Billie Elish

Čak i ako je Billie meni prvo mesto, i uvek će biti, tako ne misle drugi. Billie, poreklom iz Kalifornije,  je jako mlada i poznata zvezda, koja usput ima 16 godina! Billie ima novi album koji se zove „When We All Fall Asleep Where Do We Go?” i svi ga vole! Billie peva „Ocean Ey”, „When The Party’s Over”, „Bad Guy”, „Bury A Friend”…

  1. Ariana Grande

I prvo mesto, najbolja Ariana Grande! Ari, super zvezda rođena u Floridi, je najpoznatija pevačica na svetu! Sigurna sam da ste svi čuli, ili na YouTubeu ili na radiju, „thank you” , „next” , „7 rings”, „break up with your girlfriend” i još mnoge druge!

Nadam se da vam se svideo ovaj blog, pišite na @janethevirginsrb i na @superteen.rs vaše omiljene pevačice! Takođe, moram da nglasim da nisam ja rekla da je ovo top 10 pevačica, istaržila sam šta kažu svetski mediji i tako stoje stvari u svetu!

Foto: Promo