AVON nas je obradovao jednim blistavim novietetom. U pitanju je Anew Perfect Skin hidratantni balzam za sjaj i hidrataciju kože lica, sa ultra finim česticama za sjaj.

Sigurni smo da će u sve toplijim danima koji nam slede ovaj praktični stik biti tvoja instant doza hidratacije i blistavosti gde god da kreneš i kad god ti zatreba.

Avon predstavlja Anew Perfect Skin hidratantni balzam za sjaj

Avon predstavlja Anew Perfect Skin hidratantni balzam za sjaj

Dermatološki je testiran, a ono što će ti se posebno dopasti je činjenica što ga možeš naneti pre nego što počneš da se šminkaš ili pak preko šminke .

I da moramo da kažemo da miriše božanstveno i asocira nas na letnji raspust!

A mi smo za vas u saradnji sa @avonsrbija spremili čak četiri Anew Perfect Skin hidratanta balzama za sjaj. A da biste konkurisale sa ovaj sjajan poklon bacite pogled na post ispod.

 

View this post on Instagram

 

? GIVEAWAY TIME ? AVON nas je obradovao jednim blistavim novietetom. U pitanju je Anew Perfect Skin hidratantni balzam za sjaj i hidrataciju kože lica, sa ultra finim česticama za sjaj. Sigurni smo da će u sve toplijim danima koji nam slede ovaj praktični stik biti tvoja instant doza hidratacije i blistavosti gde god da kreneš i kad god ti zatreba. Dermatološki je testiran, a ono što će ti se posebno dopasti je činjenica što ga možeš naneti pre nego što počneš da se šminkaš ili pak preko šminke. I da moramo da kažemo da miriše božanstveno i asocira nas na letnji raspust! ⛱️?? U saradnji sa @avonsrbija imamo četiri balzama za vas. Kako biste konkurisale za ove blistave poklone potrebno je da pratite naš profil i da zapratite profil @avonsrbija, kao i da u komentaru napišete bez čega ne možete da zamislite sunčane dane? Igramo se do srede u 20 časa, a nakon toga objavljujemo dobitnice. I samo da naglasimo da je važno da imate adresu za isporuku na teritoriji Srbije.

A post shared by Super Teen (@superteen.rs) on