Da li nam to Camila Cabello poručuje da njen novi album stiže uskoro?

Pre više od godinu dana, Camila Cabello je objavila svoj prvi debitantski album sa divnim pesmama poput „Havannah” i „Never be the same”. Od tada pa do sad, podelila je sa nama par snimaka i fotki iza scene, odnosno iz studija, ali ništa nije spominjala o njenom drugom albumu.

Naime, tačan datum izlaska još uvek nije poznat, ali je skoro nagovestila da će ubrzo stići njen novi veliki projekat, sa iznenađujućom porukom na Twitteru, koja nas je sve podstakla da razmišljamo da li se, zapravo, radi o novom albumu.

Nekoliko fanova je odmah prihvatilo da se radi o novom albumu i prokomentalisalo kako C2 stiže u junu, dok su neki govorili da ne znaju šta Camila sprema, ali da su spremi da daju sve da vide o čemu se radi.

Camila Cabello se nije udubila u odavanju informacija oko ovog Tweeta, ali je na nejasan, a opet pouzdan način potvrdila da će se sve odigrati narednog meseca.

Šta vi mislite, šta nam to sada sprema ova mlada umetnica, koja je nedavno rešila da pazari vilu u Holivudu? Da li zaista Camila Cabello poručuje da stižu nove pesme?

Autor: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram