Ariana piše muziku za film, fanovi misle da je za Sunđer Boba!

Ariana piše muziku za film, fanovi misle da je za Sunđer Boba!

Ariana Grande je veoma aktivna u poslednje vreme. Koncertna turneja, gostovanja, a kako saznajemo od nje same ona piše i muziku za film.

Naime kako konačno može da uživa u turneji, Ariana je 4. juna dopustila fanovima da joj postavljau pitanja na Twitteru. Fanovi su bili baš znatiželjni, pa su je pitali različite stvari.  Među najinteresantnijim pitanjima bilo nam je ovo: „Otkrij nam bar neki detalj projekta na kojem radiš”. A Ari ne bi bila to što jeste da nije odgovorila na to postavljeno pitanje!

,,Pišem kad god mogu, jer se osećam lepo kad to radim. Obožavam kada pišem. Mimo moje solo muzike na kojoj radim, pišem podlogu za filmsko ostvarenje sa Savanom Kotechom.“

Fanovi su odmah pomislili da se radi o Sunđer Bob filmu, zato što je Ari na svom Instagramu objavila kako peva jednu od pesmica iz tog crtanog filma, ali za sad još ništa nije potvrđeno.

Da li i vi mislite na je upravo film o omiljenom nam kockastom drugaru, Sunđer Bobu upravo taj za koji Ariana Grande piše muziku. I ako jeste hoće li ona izvoditi neku od numera ili će to prepustiti drugi kolegama. Pišite nam u komentarima šta vi mislite.

Priredila: Arijana @Tinis Land

Foto: Instagram