Facundo Gambandé je stigao i uživa u Dalmaciji!

Facundo Gambandé je stigao i uživa u Dalmaciji!

Mnoge zvezde iz različitih krajeva sveta na odmor dođu u region, pa se taj „ritual“ nastavlja. Sada je Dalmaciju posetio Facundo Gambandé, a po fotkama i opisima na njima vidimo da mu se tamo mnogo dopada!

Facu je već par dana u regionu. Posetio je Split, Dubrovnik, a pre neki dan je stigao na Hvar. Facu je, naravno, posetio dosta znamenitosti ovih gradova. Recimo, bio je u Starom Gradu u Dubrovniku, ali, nije izostavio uživanje i verovatno najlepši deo svakog odmora – kupanje.

Svakodnevno, po njegovim storyjima, možemo da vidimo gde se on nalazi, šta radi i koje znamenitosti posećuje, a u par Instagram postova je rečima opisao koliko mu se dopada u Dalmaciji, što je posebno obradovalo fanove.

„Moj prvi put u Hrvatskoj. Ne mogu da verujem koliko je lepo i slatko ovde. Imam nedelju dana da upoznam različite znamenitosti, a verujte, imam dosta toga da vidim.”-rekao je u jednom postu, a u drugom nastavio: „Danas sam došao na Hvar. I, istina je, mogu vam mnogo preporučiti ovo mesto. Voda je prelepa, a peska nema. Samo kamenčići. Preporučujem vam da kupite sandale, mada, ja ih nisam nosio, i sve je bilo odlično. Grad je takođe prelep. Ima mnogo barova i restorana gde možete probati divnu hranu!”

Nama je veoma drago da je region posetila još jedna velika zvezda, a u koliko upoznate Facunda, pričate sa njim obavezno nam prenesite utiske!

Priredila: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram