Shawn Mendes veoma brzo kreće na svoju letnju turneju. U jednom od skorijih intervjua otkrio nam je kakav je zapravo život na turneji. Po njegovim odgovorima, vidimo da život u autobusu nije ni malo lak, ali, Shawn i druge zvezde ipak to rade!

Shawn Mendes nam otkriva tajne života tokom turneje

Shawn Mendes nigde ne ide bez gitare

„Dvadeset i četiri časa često nisu dovoljna da uradim ono što sam zamislio. Recimo, kada sam na turneji, dan mi počinje tako što ujutru odem u teretanu da vežbam. Ako propustim trening, ceo dan budem nervozan i živčan. Nakon toga malo odmorim. Pre koncerta sledi proba. Proba zna da traje i duže od koncerta, što je i normalno. Posle probe budem spreman za koncert. Onda mi sledi koncert. Nakon koncerta idem u krevet, i svakog dana sve tako ispočetka.”

Na pitanje „šta bi voleo da ponese na turneju, a ne može”, odgovorio je: „Moj krevet. Spavam u autobusu. Jeste da je autobus velik, sve to stoji, ali ništa ne može zameniti moj najudobniji krevet na svetu!” Takođe, rekao je kako na turneju uvek vodi nekog od prijatelja, jer se tako ludo zabavljaju.

Za kraj, rekao je kako život na turneji nije ni malo lak, ali je prelep. Kaže kako se tako upoznaju novi ljudi, kulture, gradovi i države, a, kako kaže, najlepše od svega su trenutci provedeni sa fandomom.

Priredila: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram