The Jonas Brothers su objavili numeru „Runaway“ na španskom jeziku gde se pored braće pojavljuju Sebastian Yatra, Natti Natasha i Daddy Yankee. Posle neverovatnog uspeha njihovog povratničkog albuma „Happiness Begin“, koji je debitovao na 1. mestu Bilbord liste, braći se ukazala prilika da sarađuju sa latino dobitnikom Gremija – Sebastianom Yatraom.

„Kada nam se ukazala ova prilika, uopšte nije bilo reči koja će naša odluka biti. Mi smo veliki fanovi latino zvuka i mislimo da je ovo odlična prilika da se predstavimo i Latino publici.“ rekao je Nick Johnas u jednom intervjuu.

„Oduvek sam bio fan ove trojice mladića“, rekao je Yatra, „i jedva sam čekao da ih upoznam. Prvi put smo se sreli sticajem okolnosti, kada sam imao jedva 18 godina u jednom baru. Iako sam bio niko, Joe je odvoio nekoliko minuta da popriča sa mnom. To me je inspirisalo i dalo mi snagu da ne odustanem od svog cilja, a to je da budem muzička zvezda.“ rekao je Sebastian Yatra.

Za numeru „Runaway“ je snimljen i propratni spot, i deluje kao da su se svi sjajno zabavljali na snimanju. Ako ne verujete, pogledajte video ispod.

Foto: Instagram