Letnji raspust je kao stvoren za čitanje knjiga, barem tako mi mislimo i zato vam i danas predstavljamo sjajnu knjigu Frančeske Zapije – „Elajza i njena čudovišta” koji je objavila izdavačka kuća Publik Praktikum.

Publik Praktikum i Super Teen vam poklanjaju „Elajza i njena čudovišta”

Publik Praktikum i Super Teen vam poklanjaju „Elajza i njena čudovišta”

Frančeska Zapija – „Elajza i njena čudovišta”

U stvarnom svetu, Elajza Mirk je stidljiva, čudna i usamljena. Na internetu je Dama Sazvežđa, anonimna autorka neverovatno popularnog internet-stripa Monstruozno more. Elajza ne može da zamisli da bi u stvarnom svetu mogla da uživa jednako kao onlajn, a nema želju ni da pokuša.

Tada se u njenu školu prebacuje Volas Vorland, najpopularniji pisac fanfikcije o Monstruoznom moru. Volas misli da je Elajza još samo jedna njegova obožavateljka, i dok je lagano izvlači iz školjke zatvorenosti, ona počinje da se pita da li je život van interneta možda ipak vredan.

Ali kada Elajzina tajna postane neočekivano javna i ceo svet sazna za nju, sve što je izgradila – priču, vezu s Volasom, pa čak i njen zdrav razum – počinje da se raspada i urušava.

Kroz nizove pisama, poruka, stripova i proze, ova knjiga  bavi se odnosima i identitetom… i ostaviće snažan utisak na tinejdžere koji pišu o svojim omiljenim likovima, posvećuju im umetnička dela i uživaju u tome. Ovaj roman morate imati u svojoj kolekciji tinejdž romana, posebno ukoliko vas privlači „gik” kultura.

School Library Journal

Portal Superteen.rs u saradnji sa izdavačkom kućom Publik praktikum za vas ima dve knjige „Crveni rubin”! Ukoliko želite da osvojite ovu knjigu, prijavite se na našem Instagram postu koji vidite ispod.

 

View this post on Instagram

 

? GIVEAWAY TIME ? U saradnji sa izdavačkom kućom @publikpraktikum poklanjamo dva primerka knjige „Elajza i njena čudovišta“!!! U stvarnom svetu, Elajza Mirk je stidljiva, čudna i usamljena. Na internetu je Dama Sazvežđa, anonimna autorka neverovatno popularnog internet-stripa Monstruozno more. Elajza ne može da zamisli da bi u stvarnom svetu mogla da uživa jednako kao onlajn, a nema želju ni da pokuša. Tada se u njenu školu prebacuje Volas Vorland, najpopularniji pisac fanfikcije o Monstruoznom moru. Volas misli da je Elajza još samo jedna njegova obožavateljka, i dok je lagano izvlači iz školjke zatvorenosti, ona počinje da se pita da li je život van interneta možda ipak vredan. Ali kada Elajzina tajna postane neočekivano javna i ceo svet sazna za nju, sve što je izgradila – priču, vezu s Volasom, pa čak i njen zdrav razum – počinje da se raspada i urušava. Za vas imamo dve knjige, a kako biste učestvovali u akciji potrebno je za početak da pratite nas, da zapratite @publikpraktikum  i da u komentaru napišete kako bi se zvala knjiga koju biste vi pisali. Igramo se do 26. 6. u 22 časa kada objavljem ko su dobitnici!!! I da ovaj giveaway je internacionalni!!! #superteenrs #giveaway #poklonizavas

A post shared by Super Teen (@superteen.rs) on