Cameron Boyce kremiran u prisutsvu porodice

Cameron Boyce nije više sa nama, ali znamo da će njegova porodica zauvek pamtiti i slaviti zaostavštinu koju je ostala iza njega.

Skoro dve nedeljee nakon neočekivane smrti zvezde serijala Descendants u dobi od 20 godina, otkriveni su novi detalji o smrti Camerona Boycea.

Prema potvrdi o smrti Disneyjeve zvezde, koju je dobio magazine People, Boyce je kremiran, a njegova porodica je odnela njegov pepeo kući.

Boyce je iznenada umro 6. jula u svom domu nakon što je pretrpeo napad u snu zbog epilepsije.

U četvrtak, 11. jula mrtvozornik okruga Los Angeles je saopštio da po preliminarnim istraživanjima sve ukazuje da je “ smrt nastupila u prirodnim okolnostima“, ali „konačni uzrok i način smrti će biti određeni kasnije“.

„Obavljena je obdukcija i uzrok i način smrti će biti poznati nakon dodatnog testiranja“, rekao je tom prilikom mrtvozornik.

Njegovi roditelji, Victor i Libby, izjavili su za magazine People da je on bio „stena“ njihove porodice i njihova „zvezda padalica“.

Embed from Getty Images

„Ne postoje reči koje bi opisale koliko smo se dirnuti ogromnim izlivom ljubavi i podrške koja stiže od naše porodice, prijatelja i fanova širom sveta. Hvala vam svima, što ste nas okružili svojom ljubavlju i poštovanjem prema Cameronu i brizi za našu porodicu ”, kažu oni.

„On je bio sama definicija ljudske dobrote i svetlost koja će zauvek sijati, jer njegov duh živi u svima koji su ga poznavali i voleli. On je bio stena naše porodice i uvek je imao pozitivan, srdačan, pronicljiv i brižan pogled na svakoga i na sve “, nastavili su Cameronovi roditelji. „Bol koji smo pretrpeli i nastavljamo da trpimo je neopisiv, ali mi činimo sve napore da krenemo napred i osiguramo da se poštuje Cameronovo nasleđe i sve ono za šta se on zalagao.“

“Bio je i jeste, toliko dragocen i mi ćemo ga zauvek držati u našim srcima. On je naša zvezda padalica”, dodali su Victor i Libby Boyce.

U znak počasti i sećanja na sjajan život koji je žoveo, njegova porodica je pokrenula dobrotvornu fondaciju u njegovu čast. Pod nazivom Fondacija Cameron Boyce, cilj ove dobrotvorne organizacije je da “mladim ljudima umetnički i kreativni nastupi budu alternativa nasilju i negativnosti i da koriste resurse i filantropiju za pozitivne promene u svetu”.

Foto: Instagram