Talentovana Teodora Pavlovska, umetničkog imena Teya Dora, jedna od najmlađih balkanskih stipendista čuvenog Berklee College of Music u Bostonu, snimila je svoj prvi singl  “Da na meni je” u izdanju izdavačke kuće Bassivity Digital.

Iako sam pesmu “Da ne meni je” prošlo leto  počela da komponujem za nekog drugog, odmah sam osetila da bih baš ja mogla da je otpevam. U to su me kasnije ubedili i moji prijatelji I kolege Milan Radulović Laća, naš poznati tekstopisac i njegova mama čuvena Marina Tucaković. Odmah sam u Beogradu snimila glas, dok sam u Njujorku dovršila aranžman sa svojim kolegom poznatim američkim producentom Džerardom Barnsom – kaže Teya Dora.

Spot za pesmu “Da na meni je” sniman je  i u Beogradu i u Njujorku, a sve devojke koje se pojavljuju u spotu su, kako talentovana muzičarka otkriva, njene  drugarice.

Nema sumnje da će “Da na meni je” očarati balkansku muzičku scenu jer Teya Dora je pored očaravajućeg glasa ogromnog opsega, školovanog i u višoj školi solo pevanja u Beogradu i na  Berklee College of Music u Bostonu, izvrstan muzičar.

Novo ime na regionalnoj sceni – Teya Dora

Sa tri prethodne pesme, jedine koje je do sada  komponovala za srpsku muzičku scenu, pokazala je  da ona komponuje samo hitove. Ovog meseca je u saradnji sa Cobyjem napisala muziku za aktuelan hit Nataše Bekvalac “Dodji mami” a  autorka je kompozicije i tekstova za pesme  “Nema limita” i “Yin &Yang”, koje izvodi Nikolija, a koji su postali veliki YouTube i klupski hitovi.

Ova talentovna umetnica, koja je sa samo 17 godina otišla da studira muziku, u Americi je inače više godina unazad angažovana u muzičkoj produkcijskoj kući ARKTKT Publishing LLC, u Njujorku  gde stvara velike muzičke hitove i komponuje za TV reklame, serije i filmove.

Foto: Bassivity