Sve devojke vole da im nokti budu lepi, da ih krase trendi boje, a nama se čini kada dođe leto da je potražnja za lakovima za nokte još veća. Zato se essence svake sezone pobrine da nam predstavi nove lakove za nokte koji naše noktiće čine zabavnima.

Shine last & go! je naziv lakova za nokte koji su deo kolekcije proleće-leto 2019 šminke brenda essence.

Osvoj essence Shine last & go! lakove za nokte!

Nokti iz snova u novom izgledu i bez kompromisa! Formula s gel-efektom osigurava optimalnu trajnost, intenzivnu boju i neverovatan sjaj. Veganski lakovi za nokte s glatkom završnom obradom dostupni su u super visoko-pigmentisanim nijansama koje će vam dati mogućnost za mnoštvo ludih kombinacija. A sjajna vest je da se suše brže nego prethodna linija the gel lakova za nokte, što vam daje mogućnost da u svom domu jednostavno uživate u ritualu lakiranja noktiju.

Naglasi i upotpuni svoj izgled ili samo pokaži svoju omiljenu boju – s novim asortimanom essence shine last & go! gel lakova za nokte u kojem ćeš sigurno naći savršenu kombinaciju s ultra sjajem je sve moguće!

A mi smo rešili u saradnji sa brendom essence da tri čitatljke nagradimo sa po tri essence Shine last & go! laka za nokte.

⇒Dovoljno je da kliknete ovde i uključite se u akciju na Instargamu!