Bojan Perić i Miodrag Dragičević otkrivaju kako provode vrele letnje dane

Bojan Perić voli provod u gužvi pod otvorenim nebom

Pauzu od snimanja pete sezone popularne TV serije Vojna akademija, naši mladi glumci Bojan Perić i Miodrag Dragičević koriste kako bi proveli kvalitetno vreme u dobrom društvu i uz sjajnu muziku. Dok je Miodrag tip kome više prija mirniji vid zabave, provod u gužvi pod otvorenim nebom definitivno je ono što ispunjava Bojana. Kako kaže, za njega je jedan od najuzbuljivijih perioda godine upravo onaj između Exit festivala i Lovefesta.

„Exit je moj omiljeni festival bez premca i pogovora. To je ljubav koja traje već dve decenije. Tu ima toliko uspomena, adrenalina i serotonina, da me obuzmu leptirići kad god neko spomene Exit. Ono što ga čini posebnim je činjenica da iz godine u godinu, donosi nove uspomene, nova poznanstva, ljubavi“, ističe šarmantni glumac.

Priča ga je navela na Exit festival iz 2005. godine, koji pamti kao jedan od najboljih provoda. Kako kaže, te godine je imao priliku da sluša bendove poput White Stripes, Apocalyptica, Underworld i DJ-a Fatboy Slim, a čak ni pljuskovi i blato tada nisu mogli da pokvare fantastično raspoloženje.

Sa druge strane, njegov mlađi kolega Miodrag radije bira i pamti koncerte.

„Džibonijev nastup u Sava centru mi je ostao u posebnom sećanju. Ta intimna atmosfera je ono što meni prija i gde se najbolje osećam. Međutim kada su muzički žanrovi u pitanju rep je moj fazon. Biggie Smalls, 2 Pack, Big L, Smoke Mardeljano, Reksona, VIP i Surreal su mi neki od omiljenih“, dodaje Miodrag.

Festivali i koncerti su specifični kada je reč o oblačenju. Kako uglavnom traju po nekoliko sati, odigravaju se u gužvi i uzavreloj atmosferi, treba biti spreman na sve.

„Nema šta nisam doživeo u svojoj festivalskoj karijeri, zato mi je obuća na prvom mestu. Mora da bude kvalitetna, ali i udobna da mogu da skačem u gužvi, pa i ako me neko nenamerno nagazi, bude dovoljno čvrsta da se samo nasmejem i nastavim da uživam. Ovosezonski favorit su mi bele adidas Supercourt patike, koje odlično izgledaju, pa mi je lako i da ih uklopim uz druge komade.  Više i nije tajna da ja garderobu biram tako da bude u skladu sa patikama koje sam rešio da nosim tog dana“, ističe Perić.

Miodrag Dragičević je tip kome više prija mirniji vid zabave

Miodrag naglašava da njegov muzički izbor donekle diktira i njegov stil.

„Kako mi je rep omiljeni muzički žanr, u tom nekom stilu volim i da se oblačim, opušteno i sportski. Farmerke ili donji deo trenerke, neka obična bela majica, ako je hladno i duks, i što udobnije patike. Od obuće najviše nosim patike, a trenutno mi je omiljen Supercourt model u kom mi se čini da mogu 10 dana da hodam bez prestanka“, tvrdi Dragičević.

Oba glumca su se prisetila muzičkih uspomena, a onda su i otkrili kakvi su im dalji planovi tokom leta.

„Iako je sezona odmora, kod mene malo mora i da se radi, ali sve sam dobro ukomponovano i isplanirano, tako da sam slobodan već početkom avgusta za Lovefest, i onda za sam kraj leta idem u Crnu Goru da zatvorimo festivalsku sezonu na najbolji način, na Sea Dance-u“, sa velikim entuzijazmom najavljuje Boki.

Za Miodraga leto je druga priča.  Slobodno vreme koristi da izađe u grad, ode na basket ili na planinu.

„Kada je reč o dobroj zabavi i relaksaciji od posla mogu da kažem da su mi žurke, splavovi i takav vid zabave na drugom mestu. Više volim da odem sa ekipom recimo na Taru ili na neku kućnu sedeljku, privatni splav, pa da tamo posedimo i uživamo“, zaključuje mladi glumac.

Kada je reč o poslovnim planovima Miodraga ćemo u sledećoj pozorišnoj sezoni gledati u predstavama „Žerevanje“, „Hotel: Slobodan promet“, „Lorencačo“, kao i u nekim novim projektima o kojima još uvek ne želi mnogo da govori. Bokija Perića nakon pete sezone Vojne akademije očekuju još dve nove serije, ali i jedna stara emisija na RTS-u koji su svi rado gledali.

„Kako sada stvari stoje, trebalo bi da ponovo počnemo da snimamo za mene jako značajan projekat, Tri boje zvuka. Posle vrelog festivalskog leta, sledi ništa manje uzbudljiva jesen“,zaključuje Bojan Perić za kraj.