James Charles se poprilično iscimao za goste u njegovom poslednjem YouTube videu o šminkanju!

Činjenica je da mladi YouTuber nije sedeo na rukama i kolutao očima u nadi da će mu neko od mnogobrojnih poznatih ličnosti izaći u susret, već je seo i napisao ogroman broj personalizovanih privatnih poruka zvezdama kao što su Rihanna, Kim Kardashian i Jennifer Lopez. Iako većina poznatih dobija hiljade ako ne i stotine hiljada privatnih poruka dnevno, izgleda da je Charlesova poruka uspela da se izdvoji iz gomile i zaintrigira zvezde.

Nije mladi James pao s kruške pa da ne zna kako izgleda dan jedne poznate ličnosti, a koji neretko podrazumeva slikanje, intervjue, raznorazna snimanja i još koješta. Stoga, YouTuber nije očekivao da će većina pročitati a kamoli odgovoriti mu na poruku. Pogotovo ne Rihanna! Ono što je još zadivljujuće je to što je rekla kako je počastvovana što joj je James Charles pisao i ponudila mu da proba njen Pro Filt-r foundation.

Što je mladi Charles i uradio. Doduše uz pomoć Zare Larsson, Millie Bobby Brown, Kim Petras i Iggy Azalea. Kada je došao red na izbor šminke za oči, u izboru mu je pomogla Kim Kardashian. Međutim, oko maskare je Jamesu pomogla Paris Hilton.

Savetnik za opšta pitanja oko šminkanja je bila Kylie Jenner. I za kraj, svoja mišljenja i savete su dali Lil Nas X, Shawn Mendes i Shay Mitchell.

Ali da mi ne bismo samo pisali o ovome tu je link sa video snimkom  njegovog hrabrog poduhvata zvanog slanje poruka slavnim facaama u DM na Instagramu.

Foto: Instagram