Sunce, plaža, žurke u gradu, sport na otvorenom – leto je period godine koji sam po sebi donosi bezbrižnost. Ali, da biste ga maksimalno iskoristili i uživali bez potencijalnih negativnih posledica, potrebni su vam pouzdani saveznici, koji će vašoj koži pružiti zaštitu od negativnih efekata sunca i neprijatnih posledica znojenja.

Eucerin Transparentni sprej za zaštitu od sunca SPF 30, sa posebnim tečnim UV filterima, 100% je nemastan i koža ga trenutno upija. Ne sadrži konzervanse i emulgatore, vodootporan je, a pruža visoku UV i biološku zaštitu kože, od negativnih efekata sunčevog zračenja.

Uživajte na suncu uz pouzdane saveznike i Eucerin poklone!

Zaštićena koža bez suvišnog sjaja

Ukoliko preparat za zaštitu od sunca nije prilagođen individualnim potrebama masne kože sklone aknama, problem kože nakon leta mogu postati još intezivniji. Zato je najvažniji zahtev u odabiru preparat za zaštitu masne kože od sunca da istovremeno reguliše proizvodnju sebuma i da nije komedogen, to jest da ne zatvara pore.

Uživajte na suncu uz pouzdane saveznike i Eucerin poklone!

Formulacija Eucerin Gel-krema za lice za masnu kožu SPF 30 i 50+ sadrži sebum regulatornu tehnologiju – pigmente koji upijaju višak sebuma dajući koži dugotrajni matirajući efekat i L-karnitin, koji aktivno smanjuje  proizvodnju sebuma te kožu ostavlja suvom na dodir. Eucerin Gel-krem za lice za masnu kožu SPF 30 i 50+ se trenutno upija, ne ostavlja lepljiv i masan trag na koži i predstavlja dobru podlogu za šminku. Bez mirisa je i nekomedogen, to jest ne dovodi do stvaranja akni, i ne sadrži parabene ni druge konzervanse. Rezultat redovne upotrebe je koža koja izgleda baršunasto, diše, zaštićena je i bezbedna.

A kao što smo u naslovu napisali čekaju vas Eucerin pokloni. Tačnije spremili smo za vas jedan Eucerin Transparentni sprej za zaštitu od sunc i jedan Eucerin Gel-krema za lice za masnu kožu. Na vama je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs napišete zašto baš vi zaslužujete ovaj poklon. Pored toga napišite svoje podatke – ime, prezime, adresu, grad, kontakt telefon i godište. Dobitnike poklona objavljemo 18. avgusta na našem Instagram profil.

Designed by lifeforstock / Freepik