Premijera dugoočekivanog animiranog hita ,,Angry Birds Film 2″ zakazana je za subotu 17. avgust sa početkom u 18 časova u bioskopu Cineplexx 4D Delta City.

Publiku će nakon prikazivanja filma pozdraviti glumci, muzičari i influenseri koji su dali glasove ljutim pticama i prasićima. Nakon beogradske premijere, uslediće specijalne projekcije u brojnim bioskopima, a na redovnom repertoaru svih bioskopa u Srbiji naći će se od 22. avgusta.

Rat između ptica i prasića u filmu „Angry Birds Film 2″ je iznenada prekinut sa pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi da preuzme ostrvo. U novonastaloj situaciji, ptice i prasići moraju po prvi put da sarađuju, jer jedino udruženim snagama mogu da pobede pretnju koja im se približava.

Petar Strugar, Boris Milivojević, Stefan Bundalo, Slobodan Tešić, Nebojša Ljubišić, Isidora Minić, Tamara Dragičević, Bojan Perić su samo neka od glumačkih imena koja su učestvovala u sinhronizaciji animiranog hita „Angry Birds Film 2″. Pored brojnih glumaca, u sinhronizaciji učestvovali su i influenseri Choda, Duxa, Yasserstain, Ruža Rupić, Dule i Kocka AXE, kao i pevači Djixx, Sanja Vučić, MC Sajsi, Kendi i Đogani. Reditelj sinhronizacije je Vladimir Marković Looney.

Kako su se naši poznati glumci, muzičari i influenseri snašli u svojim animiranim ulogama i koliko dobro su se sa njima poistovetili u filmu „Angry Birds Film 2″, saznajte na premijeri 17. avgusta u bioskopu Cineplexx 4D Delta City!

Foto: Columbia Pictures and Rovio Animations’ ANGRY BIRDS 2