Kada je najavljena serija „Euphoria“, mi nimalo nismo sumnjali da će postati hit, a činjenica da je za njom poludeo čitav svet govori u prilog tome.

Ako neko među vama slučajno ne zna reč je o tinejdžerskoj seriji čija se priča pretežno vrti oko 17-godišnje Rue Bennett, devojke koja se odvikava od droge i pokušava da pronađe svoje mesto pod suncem. Njen lik utelovljuje sjajna Zendaya koja je ovom serijom dodatno dobila na popularnosti, pre svega mislimo na stariju publiku jer je vi, tinejdžeri vrlo dorbo znate.

Serija nema baš pozitivnu tematiku, naišla je na brojne negativne komentare na samom startu, ali uvek nešto izbije u prvi plan i doprinese popravljanju sveopšte slike. A u ovom slučaju reč je o make-up trendu. Naime mnogim make-up umetnicima koji su ispratili seriju poslužili su kao vrlo inovativna inspiracija prilično upečatljivi make-up lookovi u kojima se nalaze i biseri, cirkoni i tanki lanci.

A mi znamo ko je sigurno fan serije „Euphoria“ jer smo je spazili na Gillete događaju sa cirkonima na očima. Dakle ili je Dunja Jovanić fan ili je to ipak njena šminkerka. Mislimo da ćemo morati da proverimo,
ali složićete se da Dunja izgleda sjajno!

Pored navedenih dodataka, serija je podstakla mnoge da izađu iz sigurne zone i poigraju se vrlo upečatljivim bojama senki za oči poput neonskih, te ne treba da vas čude smelije našminkane oči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @alexademie on

 

View this post on Instagram

 

@maisonvalentino prince ?

A post shared by Rowan Blanchard (◕‿◕)? (@rowanblanchard) on

A ako vama nedostaje ideja kako se našminkati za idući ludi izlazak, možda su upravo make-up lookovi iz „Euphorie“ osveženje koje vam treba.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images