Da li ste čuli za veliku vest? Ceo internet je poludeo jer se jedan od najpopularnijih ljudi sa svetske YouTube scene upravo oženio! Felix Arvid, nama poznatiji kao PewDiePie i njegova izabranica Marzia Bisognin samo što su venčani, a sa nama su podelili predivne slike sa venčanja!

Venčali se PewDiePie i Marzia Bisognin nakon 8 godina veze!

Pre nego što pređemo na samo venčanje, evo kako su se Felix i Marzia upoznali. Jednom prilikom zajednički prijatelj njih dvoje je predstavio nju na svom kanalu i predložio joj da, kako on kaže, „gleda ovu budalu koja igra video igre“. Mislio je na Felixa. Ona je poslala mail Felixu i rekla mu kako su njegovi videei veoma smešni. Ostalo je, kažu, istorija. Sve se dogodilo veoma spontano i lepo.

Felix je na svom Tviteru objavio iste fotografije sa venčanja koje je objavio i na Instagramu uz opis:“Venčani smo! Nikada nisam bio srećniji! Kakav sam ja srećnik kada živim sa ovako divnom ženom!“

On nije dao mnogo informacija, ali zato njegova izabranica Marzia jeste. „Juče, nakon 8 godina od kako se poznajemo proslavili smo naše venčanje sa našim najbližima. Bio je to najlepši dan koji ću pamtiti zauvek. Previše sam zahvalna na svemu. Osećam se kao prava srećnica što me ovaj divan čovek izabrao za ženu!“

Marzia je takođe dodala kako ima mnogo slika sa venčanja, a mi se nadamo da ćemo barem delić istih moći da vidimo i u bliskoj budućnosti.

Priredila: Arijana @tinifcomne

Foto: Instagram