U Beogradu uskoro biskopsko prikazivanje američke serije snimane u Srbiji, Predstraža – The Outpost (SCI FI kanal),  i to 3. epizode u kojoj se uvodi lik Sane koju tumači Jelena Gavrilović!

Vodimo vas na specijalnu projekciju serije PREDSTRAŽA u Cineplexxu Ušće 26. avgusta

Specijalna projekcija održaće se u ponedeljak 26. avgusta u Cineplexxu Ušće u 19h, uz prisustvo Jelene Gavrilović i jednog dela domaće ekipe koja je radila na seriji. Projekcija će biti na engleskom jeziku.

Najnovija sezona je kompletno snimana i montirana u Srbiji, korišćene su brojne lokacije Beograda i okoline, ambijent tvrđave Kalemegdan kao i kompleksan studijski set. Džesika Grin vraća se kao Talon, jedina preživela iz rase “Crne krvi.” Ona mora da nastavi sa ovladavanjem misterioznim super moćima koje poseduje, kako bi spasila sebe i završila svoje epsko putovanje da spase svet.

Vodimo vas na specijalnu projekciju serije PREDSTRAŽA u Cineplexxu Ušće 26. avgusta

Druga sezona serije Predstraža  premijerno se emituje u 2019. godini ne samo u Srbiji, već i, između ostalih,  u SAD-u, Hrvatskoj, Sloveniji, Poljskoj, Velikoj Britaniji, Africi, Nemačkoj. Kreatori serije i izvršni producenti su Kinan Grifin i Džejson Faler, uz izvršne producente tvorce serijala Zvezdana kapija, Dina Devlina i Džonatana Glasnera.  Ne propustite najnoviju sezonu serije Predstraža premijerno u 21:00, svakog četvrtka samo na kanalu SCI FI.

A sjajna vest je da vas SUPER TEEN ekipa vodi na specijalnu projekciju PREDSTRAŽE u Cineplexxu Ušće,u ponedeljak, 26.avgusta u 19 časova. Delimo 5×2 karte, a sve što treba da uradite jeste da ostavite komentar na INSTAGRAMU ispod posta koji vidite.

 

View this post on Instagram

 

?GIVEAWAY TIME ? U Beogradu uskoro biskopsko prikazivanje američke serije snimane u Srbiji, Predstraža – The Outpost,  i to 3. epizode u kojoj se uvodi lik Sane koju tumači Jelena Gavrilović! ? Specijalna projekcija održaće se u ponedeljak 26. avgusta u Cineplexxu Ušće u 19h, uz prisustvo Jelene Gavrilović i jednog dela domaće ekipe koja je radila na seriji. Projekcija će biti na engleskom jeziku. Najnovija sezona je kompletno snimana i montirana u Srbiji, korišćene su brojne lokacije Beograda i okoline, ambijent tvrđave Kalemegdan kao i kompleksan studijski set. Druga sezona serije Predstraža premijerno se emituje u 2019. ne samo u Srbiji, već i, između ostalih, u SAD-u, Hrvatskoj, Sloveniji, Poljskoj, Velikoj Britaniji, Africi, Nemačkoj. Ne propustite najnoviju sezonu serije Predstraža premijerno u 21:00, svakog četvrtka samo na kanalu SCI FI. A Super Teen vas vodi na specijalnu projekciju koja će se održati u ponedeljak, 26. avgusta u Cineplexx Ušće. Sve što je potrebno da uradite jeste da: ✔️ Zapratite naš Instagram profil ✔️ Odgovorite kako se zove lik koji tumači Jelena Gavrilović ✔️ Tagujete drugaricu/druga sa kojim biste voleli da idete u bioskop na ovu projekciju Nasumičnim izborom odabraćemo 5 dobitnika koji će osvojiti po 2 karte i javiti im se u DM u četvratk uveče zato proveravajte poruke! #superteenrs #scifikanal #predstraža #poklonizavas

A post shared by Super Teen (@superteen.rs) on

Foto: Aleksander Letic / NBCU International ©SYFY — © 2019 Outpost TV LLC. Courtesy of Electric Entertainment