Nešto više od sedam dana nakon što je objavljeno da nisu više zajedno glumac Liam Hemsworth je i službeno podneo zahtev za razvod od pevačice i glumice Miley Cyrus i time definitvno potvrdio da je kraj dugogodišnje ljubavne bajke.

Liam Hemsworth je naveo nepomirljive razlike kao razlog za podnošenje zahteva za razvod, navodi se u sudskim dokumentima koje je dobio CNN.

U dokumentima se također navodi da je par imao predbračni ugovor koji reguliše da Liam Hemsworth i Miley Cyrus nemaju zajedničku imovinu.

Podsećamo da se par venčao na privatnoj ceremonij 23. decembra 2018. godine. Njih dvoje su se upoznali 2009. godine na setu filma „The Last Song“.

U danima neposredno nakon što su najavili razvod Liam je na društvenim mrežama objavio poruku u kojoj želi Miley Cyrus zdravlje i sreću u budućem životu.

„Miley i ja više nismo zajedno i želim joj sve najlepše. Ovo je privatno i neću to komentarisati u medijima. Svi komentari koje eventualno budete videli u budućnosti su lažni. Mir i ljubav“, napisao je.

Miley je, u međuvremenu, uvrstila nekoliko stihova o rastanku u novoj pesmu pod nazivom „Slide Away“, koja je objavljena pre nekoliko dana.

Iako je nedavno objavila EP “Mother’s Daughter” privatni doga]aji uslovili su da Miley nenajavljeno objavi potpuno novi singl, “Slide away”., u koji je uvrstila nekoliko stihova o rastanku Sudeći prema reakcijama fanova, ova pesma bi mogla da ponovi uspeh hita „Wrecking Ball“.

Foto: David Buchan/Variety/REX/Shutterstock