Osvoj eseence Gym proof poklon paket!

Proizvodi iz eseence Gym proof kolekcije „you better work!” će ti pomoći da šminka ostane postojana i netaknuta tokom svih aktivnosti – čak i onih najintenzivnijih kao što su trening, poseta teretani ili čas fizičkog koji se bliži jer uskoro počinje škola.

Priznaćeš da nije baš zgodno za školu naneti puder, te je idealna odabir tonirana, lagana hidratantna dnevna krema koja stvara prirodan „no make-up izgled” i obezbeđuje besprekorne tonove. Krema ima mat efekt, a zahvaljujući UV filteru, koža je takođe zaštićena od UV zraka tokom aktivnosti na otvorenom. Prodaje se u 2 nijanse.

Zahvaljujući svojoj posebnoj formuli, „you better work!” vodootporna maskara može izdržati najsnažnije vežbe. Dostupna je u dve verzije. Jedna verzija pruža dugotrajne trepavice koje oduzimaju dah, dok druga pruža maksimalan volumen i uvijenost.

Kako bi ti šminka izdržala još malo duže, tu je i novi sprej za fiksiranje. Njegova je formulacija posebno razvijena s ciljem kako bi održala make up na mestu tokom vežbanja . Osigurava mat efekt i trenutno pruža svež izgled licu.

A mi vam u saradnji sa brendom essence poklanjamo 3 poklon paketa u kojima se nalaze tonirana dnevna krema, maskara i sprej za fiksiranje šminke. Sve informacije pogledaj na postu ispod.

 

View this post on Instagram

 

?GIVEAWAY TIME ? Proizvodi iz @essence_cosmetics  Gym proof kolekcije „you better work!” će ti pomoći da šminka ostane postojana i netaknuta tokom svih aktivnosti – čak i onih najintenzivnijih kao što su trening, poseta teretani ili čas fizičkog koji se bliži jer uskoro počinje škola. ???? Priznaćeš da nije baš zgodno za školu naneti puder, te je idealan odabir tonirana, lagana hidratantna dnevna krema koja stvara prirodan „no make-up izgled” i obezbeđuje besprekorne tonove. Krema ima mat efekt, a zahvaljujući UV filteru, koža je takođe zaštićena od UV zraka tokom aktivnosti na otvorenom. Prodaje se u 2 nijanse.? Zahvaljujući svojoj posebnoj formuli, „you better work!” vodootporna maskara može izdržati najsnažnije vežbe. Dostupna je u dve verzije. Jedna verzija pruža dugotrajne trepavice koje oduzimaju dah, dok druga pruža maksimalan volumen i uvijenost.?️? Kako bi ti šminka izdržala još malo duže, tu je i sprej za fiksiranje. Njegova je formula posebno razvijena s ciljem kako bi održala make-up na mestu tokom vežbanja . Osigurava mat efekt i trenutno pruža svež izgled licu.?‍?? A mi vam u saradnji sa brendom @essence_cosmetics poklanjamo 3 poklon paketa u kojima se nalaze tonirana dnevna krema, maskara i sprej za fiksiranje šminke. ??? Potrebno je da pratiš nas, da zapratiš @essence_cosmetics i u postu napišeš kako se ti pripremaš za početak školske godine. Igramo se do nedelje u 16 časova, a vi budite kreativne, duhovite, iskrene u svojim komentarima.??? Pored toga važno je da imate adresu za isporuku nagrade na teritoriji Srbije. #superteenrs #giveaway #poklonizavas #essencesrbija

A post shared by Super Teen (@superteen.rs) on