Veliki broj zvezda današnjice su veliki humanisti i često posećuju različite zdravstvene ustanove, što za decu, što za odrasle i tako ih barem malo oraspolože u teškim periodima njihovih života. Ovog puta, Martina Stoessel je posetila novootvoreno krilo, ali i ostatak dečije bolnice u San Isidoru. Tamo je takođe bio i gradonačelnik Gustavo Posse, koji je iskazao posebnu zahvalnost Tini.

S obzirom na to da je Tini posećivala ovu bolnicu još od prvih korena njene karijere, kada je bolnica bila stara i oronula, ljudi je sada nazivaju i “kumom“ ove bolnice.

Tini Stoessel posetila dečiju bolnicu u San Isidoru!

“Tini je uz nas i naše male pacijente i borce još od vremena kada je  ova bolnica bila u užasnom stanju. Od početka je pokazivala posebnu ljubav i posvećenost prema deci, te je mi nazivamo kumom naše bolnice.“-rekao je Gustavo Posse.

Tini je takođe rekla nešto više o deci i ljubavi prema njima:“Uvek sam volela decu i osećala sam posebnu povezanost sa njima. Ne možete ni zamisliti koliko je lepo videti osmehe i sreću na licima male dece i toliko profesionalaca koji se trude da se ta deca izleče i imaju lepo i bezbrižno detinjstvo. Počastvovana sam što sam kuma ovog mesta. Poručujem svima vama da uvek izdvojite vreme za bolesnu decu i želim da pružate pomoć  onima kojima je potrebna, ne tražeći ništa za uzvrat.“- završila je Tini Stoessel.

Autor: Arijana @tinifcomne

Foto: Instagram