Lana Del Rey je novo izdanje blagovremeno najavila svojim fanovima, a dugo očekivani album „Norman Fucking Rockwell!“ sada je konačno tu! Izdanje koje je nasledilo njen „Lust For Life“ iz 2017. godine zvuči kao idealna poslastica za kraj leta.

Lana Del Rey predstavlja dugo očekivani album “Norman Fucking Rockwell"

Lana Del Rey predstavlja dugo očekivani album “Norman Fucking Rockwell“

Šesti studijski album broji 14 pesama, od kojih je Lana album najavila singlovima „Mariners apartment complex“, „Venice bitch“, „hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but I have it“, „Doin’ time“, „Fuck it I love you“ i „The greatest“. Za pisanje i produkciju albuma najzaslužniji su upravo Lana i Jack Antonoff, a nove numere pevačica će predstaviti i na predstojećoj svetskoj turneji.

Lana Del Rey uoči novog albuma objavila je i spot za numeru „Doin’ Time“. Nadrealni video koji aludira na scene iz filma Godzilla režirao je Rich Lee.

Pogledajte spot za „Doin’ Time“ OVDE 

Lana Del Rey je pažnju kritičara i muzičkih stručnjaka privukla kvalitetom svojih numera i videa koji odišu stilom, glamurom i melanholijom i vraćaju se pedesete i šezdesete godine u Americi. Njen prvi album „Born To Die“ iz 2012. godine našao se na prvom mestu UK top liste, a Paradise ekstenzija albuma donela joj je i prvu Grammy nominaciju.

Norman Fucking Rockwell! tracklist:

1 Norman fucking Rockwell

2 Mariners apartment complex

3 Venice bitch

4 Fuck it I love you

5 Doin’ time

6 Love song

7 Cinnamon Girl

8 How to disappear

9 California

10 The Next Best American Record

11 The greatest

12 Bartender

13 Happiness is a butterfly

14 hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but I have it

Izdanje „Norman Fucking Rockwell“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer i Google Play, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:  https://umrs.lnk.to/NormanFuckingRockwell