Mahmood predstavlja novi singl “Barrio”Nakon što je u potpunosti osvojio svetsku publiku nastupom na ovogodišnjem Eurovision Song Contest-u, Mahmood se vraća sa novim singlom pod nazivom „Barrio“. Ovu dinamičnu numeru još jednom su radili producenti sa kojima pevač ima uspešnu saradnju – Charlie Charles i Dardust.

Zaraznog ritma, „Barrio“ prikazuje pevačevu egzotičnu stranu, kombinujući emotivan tekst i brzu numeru sa primesama orijentalnog zvuka.

Njegova pesma „Soldi“ kojom se predstavio na ESC 2019 ponela je laskavu titulu najstrimovanije italijanske pesme svih vremena, a sa još 10 numera nalazi se na albumu „Gioventù Bruciata“ koji u pravom svetlu prikazuje Mahmoodov jedinstveni urbani pop pravac.

Alessandro Mahmoud, 26-godišnji je pevač italijansko-egipatskog porekla, koji stoji iza umetničkog imena Mahmood. Nakon debitantskog albuma i pesme „Soldi“, na remiksima te pesme koja je takođe nastala u saradnji sa producentskim duom Dardust & Charlie Charles, radila su imena kao što su Benny BenassiDenis First i Vigiland, a brojke su pokazale da je ova numera, kao i sam album, u potpunosti osvojila srca, kako italijanske, tako i publike širom sveta. Upravo sa njom, Mahmood je zauzeo drugo mesto na ESC 2019.

Izdanje „Barrio“ je u Srbiji dostupno preko servisa Deezer i Google Play:https://umrs.lnk.to/MahmoodBarrio