Tini o Sebastianu: Rekla sam mu da nikada neću biti sa njim!

Tini Stoessel i Sebastian Yatra su sinoć bili u emisiji argentinske voditeljke Susane Gimenez, kod koje Martina gostuje još od “Violetta“ dana, a sada je ova voditeljka iskoristila priliku i pozvala Sebastiana i Tini u njenu emisiju. Oni su pričali o različitim temama, a najviše priče se ticalo njihove veze.

Prvo su bili upitani o tome kako je biti u vezi na daljinu, a Tini je odgovorila: “Obožavamo da provodimo vreme zajedno. Daljina nas čini jačim kao par. Maksimalno smo bili razdvojeni 20 dana.“ Osim toga, Tini je priznala jedan veoma zanimljiv detalj.

Naime, radi se o tome da je Tini sama rekla kako pre tri godine nije ni zamišljala da će biti devojka Sebastianu: “Kada smo se upoznali pre više od tri godine on mi je rekao da nikada nije bio u dugoj vezi. Ja ne volim kratke veze i njegov odgovor mi se nije svideo.“, a Sebastian se nadovezao: “Rekla mi je “nikada ne bih bila sa tobom, prvo moraš da imaš najmanje tri duge veze i da razgovaraš sa mnom“.  Izgleda da sam dobro prošao.“-  rekao je Sebastian.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram