Ariana nam otkriva beauty tajne zbog kojih izgleda besprekorno

Ariana Grande jedna je od slavnih devojaka čije ćemo beauty savete rado poslušati.

Osim savršenom kosom i make-upom u baš svim prilikama, pevačica se može pohvaliti i besprekornim tenom, te smo jako srećni što je rešila da otrkije svoje najbolje čuvane beauty tajne. A što je najbolje tajne su baš jednostavne i svaka od nas može da ih primeni već danas.

Maska od gline 

Upravo zato što je primorana da nosi težak make-up prilikom nastupa i gostovanja u emisijama, Ariana tokom slobodnih dana izbegava šminku te što je češće moguće odradi tretman maskom od gline. Maska od gline efikasno izvlači nečistoće i toksine iz kože te sužava pore i sprečava nastanak bubuljica i mitesera što je ključno za posao pevačice.

Hidratacija

Još jedan Arianin trik je hidratacija tela velikim količinama vode. Kako bi uvek imala blistavu i zdravu kožu, Ariana pije nekoliko litara vode dnevno. Uglavnom pije kokosovu vodu koja je prepuna vitamina i minerala koji joj pružaju i potrebnu regeneraciju tokom napornih radnih dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Primer

Ključ postojanosti Arianinog make-upa je upravo baza za šminku, odnosno primer. Osim što ga nanosi na lice, Ari ima posebne primere i za usne, oči i trepavice koji održavaju njenu šminku savršenom i do 24 sata.

Korektor

Kao jedini proizvod bez kojeg nikako ne može Ariana navodi korektor. Iako sama nije posebno vešta u šminkanju, tvrdi kako se već usavršila u nanošenju korektora bez kojeg ne izlazi iz kuće jer ima vrlo tamne podočnjake.

Foto: Instagram