Martina Stoessel doživela neprijatnost od strane kolege!

Martina Stoessel je pre samo par dana bila u Madridu gde je održala svoju promo turneju i učestvovala je na festivalu Unicos gde je izvela svoju poznatu numeru „Si tu te vas“ i još par njih. Dan pre festivala održana je generalna proba i komunikacija sa medijima, gde je bio jedan od Martininih kolega koji je bio u “La voz“ šouu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

OKAY STOP. WHAT IS HE DOING? TINI DOESN’T LIKE IT SO PLS DON’T TOUCH HER! SHE HAS A BOYFRIEND. Last year, at La voz, he asked her, if she had a boyfriend and she said “yes Pepe is my boyfriend”. Now she has also a boyfriend. SEBAS.NOT YOU! SO DONT TOUCH HER! POOR BABY. how uncomfortable she feels. I am crying. Can I fly to tini and hug her? Pls?? • • • #Tini#violetta#Tinita#Martina#Muzlera#Stoessel#TiniStoessel#TinitaStoessel#QuieroVolver#QuieroVolverTour#Pepini#Argentina#TeQuieroMas#Gmst#Cristina#sebastini#Love#cover#Latina#latinsong#girlfriend#MartinaStoessel#MartinaStoesselMuzlera#Pantini#Quierovolvertourgermany#yatrini

Објава коју дели Fan Account♡ (@tinistaparasiempre._) дана

Radi se o tome da je voditelj, odnosno Axel, dok su on, Tini i Lali Esposito bili intervjuisani u par navrata pokušao da je zagrli, stavljajući joj ruku oko vrata. Na snimcima vidimo da je Martini veoma neprijatno, ali da ona nije uradila ništa konkretno, već je samo sagla glavu. Poznato nam je da Tini ima dečka Sebastiana, a i verujemo da joj nije prijatno da je muškarci grle.

Nije tajna ni da je Axel gajio simpatije prema Tini još prošle godine dok je bila sa svojim, sada bivšim, dečkom Pepeom Barrosom, a Tini mu nije davala šansu ni dok je bila sama. To je možda zbog toga što je on stariji čak 20 godina od nje, ali možda postoje i još neki razlozi koje Tini nije ispričala.

Martina se za sada nije oglašavala povodom ovoga i sve je prećutala, ali ko zna, možda se i dotakne ove teme u budućnosti!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram