Jedna od najpoznatijih i najcenjenijih superzvezda u istoriji pop muzike, Celine Dion, 05. juna 2020. godine dolazi u Arenu Zagreb! Zagrebački koncert, u organizaciji Star produkcije, deo je velike svetske turneje na kojoj će promovisati svoje najnovije studijsko izdanje “Courage”, a koja je započela 18. septembra u Quebecu.

COURAGE WORLD TOUR uključivatće više od 100 gradova širom sveta, a za produkciju na najvećem svetskom nivou biti će, uz Star produkciju, zadužen i Concerts West / AEG Presents. Evropski deo turneje započeće 23. maja 2020. godine u Lodzu u Poljskoj, a osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji i Nemačkoj, ova velika muzička diva posetiće i razveseliti svoje obožavatelje u Belgiji, Švajcarskoj, Holandiji, Austriji, Francuskoj, Italiji, Finskoj, Švedskoj, Danskoj, ali i po prvi puta one u Hrvatskoj te na Malti i Kipru.

Prošle nedelje Celine Dion objavila je tri nove pesme sa svog dugoočekivanog nadolazećeg albuma pod nazivom Courage, koji će biti dostupan od 15. novembra. “Imperfections,” “Lying Down,” and “Courage” predstavljaju nov i uzbudljiv pravac za Celine, a upravo danas premijerno je objavljen video za singl “Imperfections”

Celine Dion jedna je od najpriznatijih, najcenjenijih i najuspešnijih izvođača u istoriji pop muzike. Do 18. godine osvojila je brojne nagrade, dominirala je na top listama 1990-ih, a prodala je gotovo 250 miliona albuma tokom 35-godišnje karijere. Dobitnica je pet Grammya, dve nagrade Akademije, sedam Američkih muzičkih nagrada, 20 Juno nagrada (Kanada) i neverovatnih 40 nagrada Félix (Quebec). “Diamond Award” koju je osvojila 2004. godine priznala joj je status najprodavanije umetnice svih vremena, a 2016. godine Billboard Music Awards dodelio joj je nagradu za životno delo. Bila je i na vrhu US Dance Club liste u srpnju 2018. s remiksom singla “Ashes” iz filma Deadpool 2. U junu 2018. Celine je uzela dvomesečnu pauzu od nastupa u Ceasers Palaceu u Las Vegasu, kako bi se uputila na svoju rasprodanu turneju CELINE DION LIVE 2018, na kojoj je održala ukupno 22 koncerta u 12 gradova u Aziji, Australiji i Novom Zelandu. Posle dugih 16 godina, 08. juna 2019., Celine Dion završila je s nastupima u Las Vegasu.

Muzički spektakl ove velike dive koncert je koji se mora doživeti, a ulaznice za nastup 05. juna u Areni Zagreb možete kupiti od petka, 04. oktoba u sistemu Eventim. Članovi Teama Celine svoje ulaznice mogu osigurati već od ponedeljka, 30. septembra od 10 sati, a članovi Diners Cluba ulaznice mogu osigurati od srede, 02. oktobra od 10 sati do četvrtka, 03. oktobra do 22:00 sata.

Foto: Brian Purnell