Slušalice – svakodnevno ih koristimo, nekad i po više od 12 sati, a da toga nismo ni svesni. Slušalice sa kablovima su svima već dosadile, zar ne? Zato je kompanija Apple odlučila da napravi novi “izum”, a mnogi kažu da je to najbolji izum koji je Apple napravio u poslednjih 10 godina. Radi se o slušalicama AirPods koje vam predstavljamo.

Za ove slušalice ste sigurno čuli-od drugarice, druga, na Jutjubu i Instagramu. Ceo svet priča o njima, a evo zbog čega.

Airpods su savršeno bežične slušalice-kada ih jednom upariš sa tvojim telefonom, tabletom, laptopom-više ih ne trebaš ponovo povezivati. Jednako se lako koriste. One same prepoznaju kada ih izvadiš iz ušiju i automatski prekidaju da puštaju zvuk, zaustave pesmu ili video na Jutjubu. Odlično se slažu sa svim Apple uređajima, ali se i neki Android uređaji takođe mogu povezati sa ovim slušalicama.

Šta su AirPods i da li su one tvoj sledeći najbolji prijatelj?

Sada su napravljene i poboljšane AirPods, koje su, naravno, skuplje, ali prednost njih je što se skroz bežično pune! Kutijicu staviš na podlogu za punjenje sa sertifikatom i to je sve! Ali, u koliko se ipak opredelite za početnu, ujedno i jeftiniju varijantu, onda morate puniti vaše lepotice žičnim putem, odnosno kablom. Dobra stvar je što možete slušati muziku, a vašu kutijicu puniti punjačem, a kada dođe vreme za punjenje slušalica-samo ih ubacite u kutijicu i one se pune. Zar nije savršeno?

Zanimljivo je to što ih možete puniti SAMO 15 minuta, a koristiti ih čitavih TRI SATA!

U koliko želite da kupite ove slušalice, definitivno će biti vaša najbolja investicija-male su, stanu u svaku torbu, brzo i lako se pune, a još brže povezuju sa tvojim telefonom. Zato i kažu da su AirPods najbolji Appleov izum!

Autor: Arijana Đokić

Foto: https://www.apple.com/newsroom/