Tokom vikenda Beograd je igrao u ritmu Balkan Tube Festa, gde je kroz Kombank Dvoranu tokom 28. i 29. septembra prošlo 5.000 posetilaca, kako bi se družili sa najvećim zvezdama regionalne Youtube scene.

Preko 150 jutjubera, među kojima su bili Baka Prase, Čoda, Kovalska, Dule PC Axe, Anna Lazarević, Cile ST, Lea Stanković, Andrija Jo, Dženi Martin, Najbolji ortaci, Ruža Rupić, Nađa Stanojević, Anastasija Grujić, Sara Stanković, Joomboos i mnogi drugi, dva dana je igralo, pevalo, razgovaralo i fotografisalo se sa svojim fanovima, a vrhunac dvodnevne žurke bio je višesatni mts koncert, tokom kog je publika sve pesme pevala uglas sa svojim omiljenim zvezdama.

Pored sjajne zabave, najmlađi posetioci, ali i njihovi roditelji, prisustvovali su edukativnim predavanjima o bezbednosti u saobraćaju, kao i bezbednosti na internetu, o vršnjačkom nasilju i toleranciji, a mnogi su otišli kući i sa vrednim nagradama. BTF je ove godine ukazao i na veliku važnost fizičke aktivnosti i zdravijeg načina života, pa su posetioci mogli da se razdrmaju uz fitnes instruktore i čuju savete o važnosti redovnog kretanja, vežbanja i zdravijeg načina života.

Konačan utisak i učesnika i posetilaca jeste da se vraćaju na sledeći Balkan Tube Fest – gde god i kad god se bude održao, a organizatori obećavaju da će se uskoro znati i detalji sledećeg druženja.

Da li ste vi bili na jubularnom Balkan Tube Festu i kako ste se proveli?

Foto: Luka Đuđa Vladisavljević