Kompanija Lilly Drogerie i brend Aura pokrenuli su akciju „Lilly & Aura Vas vole i misle na Vas“ u trajanju od 30. septembra do 13. oktobra, za vreme koje će svi kupci imati priliku da ostvare čak 50 odsto popusta na drugi kupljeni proizvod iz Aura asortimana.    

Početak akcije svečano je obeležen u Lilly drogeriji u Vasinoj ulici u prisustvu brojnih zvanica i poznatih ličnosti. Posebni gost događaja bila je popularna i atraktivna glumica Jelena Gavrilović, koja je sa svim damama podelila tajne lepog izgleda i make up rutinu za sve prilike, uz pažljivo odabrane nijanse i trendi proizvode koje nudi brend Aura. Takođe, prisutne su obradovali zabavni program i specijalno dizajniran „Lilly zid“, na kojem su ih čekala brojna iznenađenja u vidu poklon proizvoda.

Kao još jedan deo pomenute akcije, kompanije Lilly drogerie i Aura donirale su deo pazara koji je prikupljen tog dana Predškolskoj ustanovi „Pčelica“ u Apatinu. Izdvojena novčana sredstva biće korišćena za poboljšanje higijenskih uslova i nabavku neophodnih sredstava za rad sa decom. 

Lilly Drogerie će i u narednom periodu nastaviti da nagrađuju svoje verne potrošače i pomažu onima kojima je to najpotrebnije, uz podršku dugogodišnjih partnera.