Da li ste čuli novu pesmu Annie LeBlanc?

Četrnaestogodišnja glumica i pevačica, čija se YouTube serija „Annie vs. Hayley“ upravo vratila sa drugom sezonom na Nickelodeon, započela je ovu nedelju na najbolji mogući način: objavljivanjem novog i slobodno možemo reći najvećeg singla do sada „Utopia“. Sanjiva i nežna numera odnosi se na onaj osećaj kada ste sa drugom osobom a osećate se kao da ste kod kuće i nalet pozitivnosti koji u tom iskustvu prevlada.

Uz lirski video koji je predstavila na svom YouTube kanalu, Annie LeBlanc je dovela i fanove iza kulisa kako bi podelila sa njima kako izgleda rad na stvaranju pesme od početka.

Dok je snimala pesmu u studiju, otkrila se šta njoj znači utopija:

“Utopija je imaginarni beg iz stvarnog sveta koji vas dovodi na vaše savršeno mesto. To je sećanje na dobra vremena kada prolazite kroz loš period. Sanjanje božićnog jutra nakon naporne nedelje u školi. Poseća vas zašto toliko vredno radite, a ne koliko vam je naporan posao. To je kad znate koliko vas roditelji vole čak iako ste usred svađe. Sećanje na dane zdravlja čak i kada ste bolesni. To znači da vidite jasno i kad su oči zatvorene. Postojanje najsjajnije svetlosti dok se gubite u najmračnijem snu. Utopija je sve što želite da bude! “

Photo by Barry Brecheisen/Getty Images for Nickelodeon