Blake Lively i Ryan Reynlods postali treći put roditeljiGlumica Blake Lively je u maju otkrila kako sa suprugom Ryanom Reynolds čeka treće dete. Zapravo nije morala ni da priča jer se pojavila na premijeri filma „Pokemon: Detective Pikachu” sa stomakom koji se baš video, ali tom prilikom skladni par nije otkrio medijima kada stiće beba broj tri. Ovaj bračni par je izuzetno vešt u čuvanju svoje privatnosti, te su tek sada stigle informacije da se lepa glumica porodila tokom leta i da beba sada već ima dva meseca.

Još uvek se ne zna pol njihove treće bebe, a Blake i Ryan već imaju još dve preslatke ćerke, četvorogodišnju James i dvogodišnju Inez. Njih dvoje su u braku od 2012. godine, a Ryan Reynolds je pre prelepe Blake Lively  bio u braku sa Scarlett Johansson, od 2008. do 2011. godine.

Blake je oduvek govorila kao želi veliku porodicu, pa je tako u u intervjuu za Allure 2012. godine izjavila: „Imala bih 30 dece kada bih mogla“.

Šta vi mislite da li je porodica Blake-Reylonds bogatija za još jednu devojčicu ili je možda stigao dečak? I da li mislite da ćemo uskoro saznati na njihovim profilima na društvenim mrežama kako se zove treće dete i kog je pola?

Foto: Instagram