Dove Cameron hrabro korača stazom uspeha i slave i na tom putu nesebično deli svoja iskustva i savete tinejdžerima širom sveta.

Tako je tokom nedavnog intervjua za WIRED, zvezda „Descendants 3“ – koja je upravo objavila svoje prve samostalne singlove „Bloodshot“ i Waste “- otkrila je koji joj je bio najveći izazov s kojim se suočila tokom snimanja serije „Liv and Maddie” na Disney Channelu Igranje ne jednog, već dva glavna lika odjednom nije tako lako kao što fanovi mogu misliti!

Dove Cameron otkriva kako ja bilo snimati „Liv and Maddie”

Dove Cameron je isrpičala sve šta se dešavalo iza scene od trikova kamerama, do duplirnja tela do odgovarajućih perika i svega između! Ali, pre svega, najteži deo igranja blizanaca? Morate snimiti svaku scenu dva puta!

„Nikada ranije nisam pokušala da igram blizance. U početku je bilo komplikovano … jer smo i dalje imali isto toliko vremena kao i svaki drugi sitcom. Na Disneyevom igralištu imali smo tri dana proba i dva dana snimanja. I morali smo sve učiniti dva puta, tako da je to bilo pomalo ludo … bilo je poprilično teško!“

Da li ste imali prilike da gledate seriju „Liv and Maddie” i kako vam se dopada Dove u njoj? Šta mislite da li se dobro snašla jer je bila baš tinejdžerka tokom tih godina snimanja?

Foto: Disney Channel press