Tini Stoessel i Sebastian Yatra skoro su nam najavili njihov novi duet, “Oye”, koji je konačno ugledao svetlost dana, i to baš danas, po našem vremenu negde oko 6 ujutru, a u Argentini tačno u ponoć.

“Oye” je nastavak njihovog dueta “Cristina”, a i ovaj spot ima formu mini filma, u kojem Tini i Sebastian glume sebe. Oni su pevači i Tini vidi kako Sebas ima turneju, te kupi prvu avionsku kartu da mu đođe u zagrljaj. Kad je stigla – videla je njega sa drugom devojkom koja ga je poljubila, ali taj poljubac se desio slučajno.

“Hej. Moram nešto da ti kažem. Neću da lažem niti da plačem. Znam da je prekasno, ali volim te.”- počinje pesma, a zatim se nastavlja: „Iako su prošla još tri meseca, ja sam lud za tobom, ali ti ne reaguješ. Za mene leto ne postoji, u mom srcu stalno je zima.”

Sada nam je jasno zašto su Sebastian i Marina rekli kako je ovo veoma tužna pesma od koje nam se samo plače ceo dan, ali su njih dvoje sušta suprotnost onome o čemu se govori u pesmi – zajedno su, srećni su i mnogo se vole što se vidi po njima i čita im se bukvalno iz očiju!

 

View this post on Instagram

 

#Oye MAÑANAAAAAAAAAAAAAAA @sebastianyatra ❤️❤️✨ me da mucha felicidad compartir esto con vos TE AMO

A post shared by TINI (@tinistoessel) on

Kako se vama dopada pesma?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Screenshot/YouTube