Kejt Kejn uleće na ulice Gotama kao Batwoman, naoružana strašću za pravdom i rešena da se bori protiv najezde kriminala u gradu. Zasnovana na DC likovima, nova serija “Batwoman“ donosi Rubi Rouz u glavnoj ulozi, kao i Rejčel Skarsten, Megan Tendi, Nikol Kang, Kamrusa Džonsona, Elizabet Anvajs i Dagreja Skota.

 

View this post on Instagram

 

Gotham ima novu junakinju. #Batwoman uskoro stiže na HBO GO. Pogledaj prve 2 epizode nove serije 15.10.

A post shared by HBO Adria (@hbo.adria) on

Ova akciona drama će biti dostupna na HBO GO-u od 15. oktobra, kada dupla epizoda dolazi u ponudu. Nakon toga će nove epizode stizati na nedeljnom nivou. Premijera na HBO 3 kanalu biće 22. decembra u 21.00h.

Tri godine nakon Betmenovog misterioznog nestanka, Gotam je grad bez nade. Bez Osvetnika sa plaštom, policiju Gotam Sitija su okupirale i nadjačale kriminalne bande. Tu je i Džejkob Kejn, direktor firme za privatno obezbeđenje “Krous” (Vrane), jedine institucije koja sada štiti grad naoružanim i obučenim policajcima. Pre mnogo godina, Džejkobova prva žena i ćerka stradale su u unakrsnoj vatri kriminalnih bandi u Gotamu. On je tada poslao svoju jedinu preživelu ćerku, Kejt Kejn, daleko od Gotam Sitija radi njene bezbednosti. Nakon otpuštanja iz vojne službe zbog nečasnog ponašanja i višegodišnje brutalne vojne obuke, Kejt se vraća kući kad banda po imenu “Alisa u zemlji čuda” izvrši napad na njenog oca i njegovu firmu za obezbeđenje, kidnapujući jednu od njihovih najboljih policajki, Sofi Mur.

U nameri da pomogne svojoj porodici i gradu, Kejt će morati da postane nešto što njen otac prezire – mračni vitez osvetnik. Uz pomoć saosećajne polu-sestre, Meri, i veštog Luka Foksa, sina Lušesa Foksa, tehnološkog gurua kompanije Vejn enterprajzis, Kejt Kejn nastavlja stopama svog nestalog rođaka, Brusa Vejna, u ulozi Batwoman.

Foto: Kimberley French/The CW — © 2019 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.