Miley Cyrus se vratila, i to jača nego ikad. Pevačica hita „Nothing Breaks Like A Heart“ snima novu pesmu i to ni manje ni više nego sa do Shawnom Mendesom.

Dugo se nagađa, ali sada je i službeno – Miley Cyrus i Shawn Mendes objavljuju pesmu pod nazivom „Playboy“. Ova će biti objavljena na njenom novom albumu “ She is Miley Cyrus“  koji nam stiže za mesec dana, zapravo 23. novembra. Celu listu pesama koje će se naći na njenom novom albumu objavila je na Instagramu.  

Osim Shawna Mendesa, biće tu i saradnja sa reperkom Cardi B., tako da se fanovi raduju mnogobrojnim novim pesmama i nestrpljivi su da ih čuju.

Povratak na scenu

Krajem septembra 2017. Miley Cyrus je izdala je svoj poslednji album „Younger Now“. Od tada se poprilično smirila kao umetnica. Miley e fokusirala na svoj privatni život, čak se povukla s društvenih mreža. Nije ni čudo, jer puno se toga dogodilo u njenom životu. Potajno se udala za svoju veliku ljubav Liama Hemsworth i radila na novoj muzici. Krajem 2018. konačno je došlo vreme da čujemo novu muziku sa njenim potpisom. 26-godišnjakinja se iznenađujuće vratila pravo na vrhove toplista svojom novom pesmom „Nothing Breaks Like A Heart“. Za ovu numeru blisko je sarađivala sa DJ-em i producentom Markom Ronsonom.

Prema pisanju internet portala TMZ u narednim sedmicama stiže „saradnja između Miley Cyrus i Shawn Mendes“. Muzičar je već pre nekoliko dana objavio vrlo sumnjivu fotografiju na svom Instagram nalogu. Tajanstvena slika nastala je tokom proba za Grammy. Na slici možete videti Miley kako sedi ispred pored opreme s natpisom „Shawn Mendes“. Shawn i Miley nastupili su na Grammyju u nedelju, 10. februara 2019. Tada su kolale priče da postoji mogućnost da ovaj dvojac na iznenađenje svih prisutnih otpeva zajedničku pesmu, ali to se ipak nije desilo, no glasine se nisu smirile. Sada glasine više nisu glasine. Miley i Shawn su zapravo snimili pesmu zajedno.

Vlasnik hita “ In My Blood “ objavio je u februaru super slatku sliku sebe i Miley.

 

View this post on Instagram

 

? @mileycyrus @dollyparton

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Oboje nose kožne jakne s licem Dolly Parton na sebi. Jao – kako sladak poklon kumi Miley Cyrus. Možda je pesma čak i o njoj, ali to ćemo tek čuti!

Foto: YouTube printscreen