Mislimo da će vam se ovaj momak itekako dopasti! Njegovo ime je Iggi Kelly, ima 16 godina i dolazi iz Nemačke. A  oni koji nas prate na Instagramu imali su priliku da vide posebnu video poruku za sve čitaoce Superteena koja se nalazi upravo na našem profilu, što je bio zaista sjajan način da ga publika na našim prostorima vidi!

Ali ajde da vas malo bolje upoznamo sa njim.

To što je rešio da se posveti muzici i tu gradi svoju karijeru teško da je bilo kome u njegovoj zemlji bilo iznenađenje, s obzirom na njegovo prezime. Vi možda ne znate, ali pitajte roditelje da li su ikada čuli za grupu Kelly Family – bili su mega popularni u Nemačkoj, zemljama Beneluxa, Skandinaviji, Španiji, Poljskoj i Portugalu. Iggijeva mama, Patricia i danas je deo grupe, a izdala je i nekoliko samostalnih albuma, te je i vama sada jasno da je prosto bilo suđeno da Iggi krene putem muzike.

Karijera multi talentovanog muzičar, rođenog 2003. godine, već neko vreme u ide ulaznom putanjom, a Iggi je već iskusan u poslu: 2017. tokom slepe audicije, u kojoj je presudan glas, za muzičko takmičenje „The Voice Kids“, oduševio je publiku i odmah stekao svoj fandom, a dobio je i veliku podršku Nene i Larisse Kerner. Iako je njegovo putovanje u ovom šou program završeno u polufinalu, ostao je momak rođen u Dizeldorfu odana formatu The Voice i dobio zasluženo priznanje, postao je ove godine backstage reporter.

Njegov YouTube kanal, profili na Facebooku i Instagramu imaju gomile followera, a i sami već možete da zaključite da je ovaj slatkiš mnogim devojkama slomio srca.

No i pored sve te popularnosti Ignatius Iggi Kelly ostao je veran muzici i kao rezultat te posvećenosti stigla je nagrada – bio je pregrupa na nastupim britanskog pop rep dua Bars & Melody. A onda je došao sledeći logični korak. Iggi je potpisao ugovor sa Universal Musicom, i konačno objavio svoj debitantski sing „Why Him“!

„Why Him“ nije samo savršeno producirana pesma, već ju je Iggi lično pisao, uz pomoć tekstopisaca Skyja Adamsa i Dannyja Shaha koji su sarađivali sa imenima kao što su David Guetta, HRVY, Kylie Minogue. I složićete se sa nama da numera ima ozbiljan potencijal za hit. Iggi peva o nečemu sa čime mogu svi da se poistovete – peva o ljubomoru. Ali u stvarnosti, Iggi nema potrebe da brine. Ovaj mladi pevač nastavlja porodičnu tradiciju, talentovan je, fokusiran, u svojim rukama ima fenomenalan singl i spreman je da osvoji svoje parče muzičkog neba.

Foto: Pressefotos