Limitirana kolekcija šminke Karl Lagerfeld x L’Oréal Paris predstavljena je danas u Beogradu u prisustvu velikog broja medija, poznatih ličnosti i profesionalaca iz beauty industrije. Dva legendarna francuska brenda posvećena lepoti udružila su svoje snage u kreiranju kolekcije šminke pod nazivom „Svi smo mi pomalo Karl“, koja je dostupna u prodaji u odabranim Lilly drogerijama i online prodavnici.

Karl Lagerfeld bio je uključen u rane faze stvaranja kolekcije, dok su se njegovi saradnici i brend L’Oréal Paris potrudili da svaki proizvod ostane veran njegovoj kreativnoj viziji kako bi kroz ekskluzivnu liniju šminke odali počast zaveštanju modnog genija.

Predstavljena ekskluzivna kolekcija šminke Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris

„Zadovoljstvo nam je da predstavimo kolekciju koja je nastala udruženim snagama Karla Lagerfelda i jednog od naših najčuvenijih brendova – L’Oréala Paris. Ova saradnja, na koju smo posebno ponosni, oslikava težnju ka lepoti za sve koju dele Karl Lagerfeld i L’Oreal Paris, a koja ujedno predstavlja i misiju celokupne L’Oreal Grupe“, istakla je Sanja Burg, direktor korporativnih komunikacija za region Balkana, L’Oreal Adria-Balkan.

Povezani svojim francuskim poreklom, Karl Lagerfeld i L’Oréal Paris dele viziju baziranu na eleganciji, stilu, ali i stalnim inovacijama. Karl je jednom prilikom izjavio: „Sutra bih mogao biti suprotnost onoga što sam danas“ – a ova kolekcija poziva žene da istraže upravo tu ideju.

Posebna veza između jedne od najuticajnijih ličnosti u svetu mode i šminke postojala je tokom celog Karlovog života. On je senkama za oči popunjavao boje u svojim skicama, a godinama pre nego što je mali frižider za čuvanje proizvoda za negu kože postao veliki hit, kreator je jedan takav već imao u svom kupatilu.

Modni vizionar unikatnog stila kreirao je jedinstvenu, sofisticiranu i smelu makeup kolekciju, a zahvaljujući Lilly drogerijama svi ljubitelji šminke moći će da uživaju u ovim proizvodima i u Srbiji.