Ava Max i Pablo Alborán predstavljau singl „Tabú"

Evropski izvođač Pablo Alborán i američka superzvezda Ava Max zbunili su fanove misterioznom fotografijom koju su plasirali na svojim društvenim mrežama pre nekoliko dana. Sve je bilo mnogo jasnije kada je 6. novembra objavljena njihova zajednička pesma pod nazivom „Tabú„.

Ovaj singl vrele latino ritmove kombinuje sa strastvenim tekstom koji Pablo peva na španskom jeziku. Zavodljivo prisustvo Ave Max doprinosi kovitlacu emocija u koje nas uvlači pesma „Tabú“ naročito eksplozivnim refrenom.

Pablo Alborán je trenutno najveći izvođač u rodnoj Španiji, sa respektabilnim sa respektabilnim brojkama prodatih albuma koji su uspešni i na teritoriji Latinske Amerike. Iza njega je odlićno posećena svetska turneja kao i veliki koncerti u čuvenom londonskom Royal Albert Hallu i u Theatre L’Olympia u Parizu. Dobitnik je Grammyja nagrada kao i muzičkih nagrada u Španiji i Latinskoj Americi.

Ava Max je trenutno najtraženija američka pop pevačica/autorka koja je u poslednjih godinu dana objavila tri velika svetska hita: „Sweet But Psycho„, „So Am I“ i aktuelni singl „Torn„.

Pesma „Tabú“ snimljena je prošlog leta i definitivno će vas zagrejati tokom predstojeće zimske sezone.