Iako su Tini Stoessel i Lali Esposito uvek bile opisivane kao rivalke, prava istina je takva da zapravo to nikada nisu ni bile, ali Lali sada nije u sukobu direktno sa Tini, već sa Tininom mamom Marianom!

Naime, o čemu je reč? Na Twitteru se pojavio tvit koji je glasio: „Lali Esposito tvrdi da je odustala od pevanja u Buenos Ajresu zbog loše situacije u zemlji. Ja vam kažem istinu, ona ne može da popuni ni kafić. Suoči se sa tim draga. Tini je ta koja poseduje talenat, a ne Lali!“, a Martinina mama Mariana je taj tvit lajkovala!

Lali ne samo da je primetila tvit, već i  Marianin lajk, pa je prokomentarisala: „Baš me dirnuo ovaj ‘blagoslov’ roditelja.“  Ali Tinina mama Mariana se brzo oglasila i sve prokomentarisala izvinjenjem i rekla kako je sve greška i ništa nije namerno urađeno!

“Zdravo. Videla sam sliku Tini kako pleše i nisam pročitala tvit. Moja greška. Nikada nisam pomislila ništa ružno o Lali, niti imala nameru da retvitujem nešto tako grozno. Mislim da su komentari na Twitteru vrlo ružni. Ne želim svađu među fandomima, i nije mi u interesu. Šaljem vam poljubac!“- napisala je Mariana.

Verujemo da je to stvarno bio nesporazum, a da li je Lali to shvatila – još uvek ne znamo!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Twitter