Ono što smo primetili, da sa svakom novom generacijom tinejdžera koji stasavaju interesovanje za  knjige i filmove o dečaku čarobnjaku – Hari Poter – ne jenjava i beskrajno smo srećni zbog toga. Pitate se sad što smo mi srećni, pa znamo koliko su nama kada su knjige stigle kod nas značile da nas ohrabre da idemo uzdignute glave kroz život.

Onda vam je sigurno jasno koliko smo se tek obradovali kada je Evro Book počeo da objavljuje ilustrovana izdanja Harija Potera.

Nedavno je stigla i četvrta knjiga, ilustrovano izdanje „Hari Poter i Vatreni Pehar“ autroke J. K. Rouling. Knjiga broji 464 strane, u Britaniji je izašla 8. 10. 2019.a kod nas je bila dostupna na Sajmu knjiga.

Ako imate prve tri ilustrovane knjige iz serijala o Hariju Poteru : „Hari Poter i Kamen mudrosti”, „Hari Poter i Dvorana tajni”, „Hari Poter i zatvorenik iz Askabana” to za nas znači da ste pravi fan. Pored ilustrovanih tu su i neilustrovana/obična izdanja iz serijala o Hariju Poteru.

A ako pak nemate knjige o mladom čarobnjaku, a voleli biste da ih imate mislimo da su novogodišnji i božićni praznici idealni da se ovi naslovni nađu na tvojoj listi želja. A verujemo da će se roditelji, bake, deke, tetke, stričevi, ujaci, kumovi obradovati kada im zatražite ovakav poklone!

Za one koji možda ne znaju evo ukratko priče šta nam to donosi četvrta knjiga, ilustrovanje izdanje „Hari Poter i Vatreni Pehar“.

Pojava Smrtoždera i Mračnog znaka tokom Svetskog prvenstva u kvidiču označava jačanje Voldemorove moći. No, Hari ima preče brige: protiv svoje volje postaje takmičar na Tročarobnjačkom turniru, drevnom nadmetanju tri najstarije čarobnjačke škole. Međutim, stoji li iza Tročarobnjačkog turnira neka zlokobna pretnja? U jeku takmičenja i neverovatnih podviga od kojih zastaje dah, daleko ozbiljnija pitanja traže svoje prave odgovore, a mnoga od njih nose i jeziv znak sve prisutnije Smrti…

Maloprodajna cena knjige je 3.520 dinara, možete je poručiti putem sajta izdavačke kuće EVRO BOOK