Kompanija Lilly Drogerie i brend Eucerin pokrenuli su zajedničku akciju popusta pod nazivom „Lilly & Eucerin Vas vole i misle na Vas“. Svi potrošači imaće priliku da u periodu od 25. novembra do 8. decembra ostvare čak 50 odsto popusta na drugi kupljeni proizvod iz Eucerin asortimana.

Događaju koji je održan u Lilly drogeriji povodom početka akcije, prisustvovala je poznata beauty blogerka Tamara Ćosić koja je svim prisutnim damama ispričala svoju svakodnevnu rutinu nege kože. Svi posetioci uživali su i u propratnom zabavnom programu, specijalno dizajniranom „Lilly zidu“ sa poklonima, photo booth-u i drugim iznenađenjima. Pored toga, Lilly Drogerie i brend Eucerin deo pazara koji je prikupljen tog dana, donirale su predškolskoj ustanovi „Veselo detinjstvo“ u Raškoj. Izdvojena novčana sredstva biće korišćena za poboljšanje uslova za boravak dece i nabavku svih neophodnih stvari.

Pomenuta akcija sa brendom Eucerin deseta je u nizu, te su ovim događajem Lilly Drogerie završile ovogodišnje aktivnosti sa partnerima koji su deo Lilly porodice. Potrošači su od jula meseca imali priliku da ostvare popuste na različite brendove, dok su ih u svakoj Lilly drogeriji čekala brojna iznenađenja i zabavne aktivnosti. Nakon svakog događaja, novčana sredstava prikupljena tog dana, bila su donirana vrtićima i predškolskim ustanovama za poboljšanje uslova za boravak dece. Kompanija će i u narednom periodu nastaviti da organizuje slične akcije sa ciljem da nagradi svoje verne potrošače, ali i pruži podršku društvenoj zajednici u kojoj posluje.