Obećali smo vam da ćemo poklanjati najmanje dve knjige nedeljno, te evo prve za prvu decembarsku nedelju.

Naši prijatelji iz Čarobne knjige su vas upoznali sa serijalom After i već znate da ćemo poklanjati u nedeljama koje slede naslove iz tog serijala.

Upoznali smo vas sa glavnim junacima Tesom i Haradinom i sada nastavljamo dalje. Predstavljamo vam drugi deo serijala After – Posle sudara.

Čarobna knjiga i Super Teen vam poklanjaju knjigu After -Posle sudara

Tesa može da izgubi sve, a Hardin nema da izgubi ništa… osim nje. Posle sudara… život nikome više neće biti isti.

Posle burnog početka veze, Tesin i Hardinov odnos polako počinje da cveta. Tesa je svesna koliko okrutan Hardin ume da bude, ali, kad sazna šokantnu istinu o samom začetku njihove veze – i o Hardinovoj zagonetnoj prošlosti – izgubiće tlo pod nogama.

Hardin će uvek biti… Hardin. Međutim, da li je on zaista onaj osećajni, pažljivi momak u kojeg se Tesa smrtno zaljubila uprkos gnevu što večito tinja ispod površine, iza kojeg se on krije kao iza štita, ili je sve vreme potpuni stranac? Rado bi digla ruke i ostavila sve to za sobom, ali nije joj lako. Ne daju joj to noći koje joj je obojio strašću. Njegovi vatreni dodiri. Njegovi zamamni poljupci i večita glad za njom…

Hardin zna da je napravio veliku grešku, možda i najveću u životu. Međutim, neće odustati bez žestoke borbe. Ipak, može li da se promeni? Hoće li se promeniti… zbog ljubavi?

Serijal After, koji je Ana Tod prvo objavljivala na internetu, dosegao je neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad je izašao u štampanom izdanju, postao je veliki hit u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji i Španiji.

U saradnji sa izdavačkom kućom Čarobna knjiga spremili smo za vas jedan primerak romana „After 2 – Posle sudara”. Na vama je da odgovor na pitanje „Kakav je bio početak veze Tese i Haradina?” pošaljete sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, grad, telefon i godište) na mail redakcija@superteen.rs

Ime dobitnika objavljujemo 4. decembra u 23 čas na našoj FB strani.