Sudeći po vestima o čarobnjaku Harryju Potteru možemo da zaključimo samo jedno – njegova popularnost nikada neće prestati. Zašto to kažemo pitate se vi? Pa ako je čuvena Pandora upravo izbacila kolekciju Harry Potter jasno vam je da smo 100% u pravu.

Dakle ako si fan sage Harry Potter ili je neko koga mnogo voliš obožavalac onda je ovo odlična vest za vas jer bliže se novogodišnji praznici i ovo je sjajan poklon. Nakit Pandora je uoči Crnog petka (Black firday) lansirao ekskluzivnu kolekciju inspirisanu čuvenim čarobnjakom i svim što je vezano za njega.

Pandora predstavila kolekciju Harry Potter

Amajlije i čini su sada svuda oko nas sa novom kolekcijom Harry Potter x Pandora. Ukrcajte se na voz na peronu 9 3/4 i zakoračite u legendarni svet Hogwarts. Od privezaka koji predstavljaju vaše omiljene junake do visećih privezaka sa simbolima kuća u Hogwartsu – pokažite svojim nakitom koliko volite svet magije.

Harry, Hermione i Ron oživeli su kao srebrni privesci za narkuvice zajedno sa poznatim detaljima iz knjiga i filmova kao što su zamak Hogwarts i privezak Zlatna skrivalica.

Privezak Zlatna skrivalica iz specijalne kolekcije je ručno završena od metala Pandora Shine i ima krila koja se pomeraju gore-dole. Nosite privezak Zlatna skrivalica da pokažete svoje brojne ljubavi.

”Kroz našu kolekciju inspirisanu Harry Potterom, obožavaoci Pandore i Harry Pottera mogu da izraze svoju ljubav prema magiji, fantaziji, hrabrosti i snazi prijateljstva,” rekao je kreativni direktor Pandore, Stephen Fairchild. On je dodao da su obožavaoci nakita Pandora tražili ovu kolekciju već dugi niz godina i da su iz Pandore veoma ponosni što su konačno uspeli da je realizuju.

U kolekciji se takođe nalaze privesci za narukvice Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry, Dobby i Hogwarts Express.

Kruna kolekcije je narukvica Zlatna skrivalica koja je ustvari poboljšana verzija klasične Pandora Moments narukvice sa legendarnim Quidditch simbolom na kopči.

Kolekcija Harry Potter x Pandora je od 28. novembra dostupna u Pandora prodavnicmaa u svetu kao i online prodavnicama, a stigla je i kod nas.

Foto: Pandora promo