Tini Stoessel ovih dana radi punom parom. Sinoć je održala spektakularni deveti šou u Luna parku, i time postala prva žena u Argentini koja je održala i napunila Luna park čak 9 puta. Ali to nije ono što je javnost privuklo kod Tini, već to što je “bolesno mršava”, kako mnogi kažu.

Naime, javnost u Argentini, ali i mnogi eksperti za fizionomiju kažu kako je Tini anoreksična, bolesno mršava, odnosno za svoje godine i visinu od 165 cm premršava, pa da ima zdravstvene probleme i da joj je život ugrožen zbog toga.

Svima nam je poznato da su se na Tini prišivali komentari o anoreksičnosti još od pojavljivanja u javnost, ali se ona na njih nije mnogo obazirala. Ipak, sad je odlučila da odgovori na iste.

“Ljudi, prekinite! Nemam nikakvu bolest,živa i zdrava sam, hvala Bogu. Imam 22 godine, proživela sam toliko toga… Znam šta mi prija, a šta ne. Imam izuzetno brz metabolizam, i mršava sam kao i cela moja porodica. Svi su ovakvi. Ne znam čemu tolika zbrka. Dobro sam, nemam nikakvih problema.”-rekla je Tini.

Mnogo puta napomenula je kako svakodnevno vežba, ali i da jede puno slatkiša. Njeno društvo je više puta snimalo kako jede-možemo videti da to nisu male porcije i da Tini izuzetno voli da jede, ali verujemo joj na reč-sve je do brzog metabolizma!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram