Billie Eilish neprepoznatljiva u novom spotu “xanny”!Billie Eilish smo uvek prepoznavali po ludim baggy kombinacijama, šarenoj kosi i ludim, šarenim bojama koje nosi, ali sada to nije tako. Billie je tokom jučerašnjeg dana objavila novu pesmu pod nazivom “xanny” i spot za istu.

Ali nešto je mnogo više privuklo pažnju javnosti od same pesme  – izgled Billie Eilish, koje je neke oduševio, a neke razočarao. Zašto?

Naime, radi se o tome da po prvi put nismo videli Billie u ludim bojama i baggy odeći, već u krem bežikastoj rolci i pantalonama, a ono što je zapravo i najviše privuklo pažnju javnosti jeste boja njene kose! Više nije fluoroscentno zelena i crna, već karamel braon!

Billie je imala velikih problema sa kosom, zbog prevelikog farbanja iste, pa je verovatno morala dase “smiri” kako bi oporavila svoju kosu, te je verovatno to bio povod sa se ofarba u “normalnu” boju.

Takođe, na svom storyju je objavila fotografiju na kojoj je u potpunosti prirodna Billie sa braon kosom.

Billie Eilish neprepoznatljiva u novom spotu “xanny”!

Da li je farba trajna ili ne, još uvek ne znamo, ali vas ostavljamo da pogledate spot za pesmu “xanny”. Javite nam utiske o novoj pesmi, ali i o Billienoj novoj frizuri i imidžu!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Twitter