Kako je to Taylor Swift proslavila svoj 30. rođendan?

Možda u to ne verujemo, ali vreme tako brzo leti! Taylor Swift je pre samo par dana napunila čak 30 godina. A 30. rođendan je zahtevao da se obeleži jubilarnom proslavom na koji smo zavirili jer jeTaylor odlučila da sa nama je podelila kako je taj rođendan izgledao!

Taylor je jubilarni, 30. rođendan proslavila sa svojim najbližim prijateljima u jednom restoranu, u novogodišnjem stilu-svi su bili obučeni, odnosno kostimirani u neke novogodišnje likove, što je celu zabavu učinilo zanimljivijom!

Naravno da rođendan nije mogao da prođe bez i jedne mačke – zato ih je Taylor sve tri stavila na tortu! Tri glave mačaka našle su se na Taylorinoj rođendanskoj torti, a Tay je rekla: „Ljudi, ovo je stvarno bila moja rođendanska torta.?“

 

View this post on Instagram

 

Fur real guys this was my cake ?

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on


A nije zaboravila ni da kaže par reči na temu rođendana: „Provodim trideseti rođendan sa ljudima koji su moj život učini lepšim, ali i najagresivnijim na svetu, mada smo celu žurku napravili prelepo. Iskreno, tek sad vidim kakva sam srećnica sa ovakvim ljudima oko sebe! *plačem okrenuta ka božićnoj jelci*”- dodala je Tay i iskazala zahvalnost prijateljima!


A među prijateljima koji su to specijalno veče bili su nju su njen dečko Joe Alwyn, Blake Lively i Ryan Reynoldsom, Jack Antonoff sa kojim je Tay napisala neke od svojih najlepših pesama, manekenke Gigi Hadid i Martha Hunt, aa pravo sa Jingle Balla na kome je Tay nastupala povela je na party i Camilu Cabello, Halsey i 5 Seconds Of Summer! Nije bilo mnogo ljudi, već zaista oni koji njen život čine bogatijim i koji su bili uz nju kad je bilo najteže!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram